Mees Koeltechniek

Een nieuwe website én aparte webshop voor een ondernemende airco-installateur uit Pulle.

Project

Informatie

Beschrijving

Ruben Mees richtte enkele jaren geleden Mees Group op. Hieronder valt zijn bedrijf Mees Koeltechniek waarmee hij airco’s, warmtepompen en ventilatiesystemen installeert en onderhoudt bij bedrijven en particulieren.

Doelstelling

Mees Koeltechniek is aan de ene kant actief als airco-installateur van het kwaliteitsmerk Daikin. Daarvoor wil hij meer leads en offerte-aanvragen ontvangen. Daarnaast wil hij graag aan doe-het-zelvers aircopakketten verkopen.

1. Webdesign

Een informatieve website van 10 pagina’s waarop de verschillende diensten die Ruben aanbiedt aan bod komen. Via optimalisaties voor Google scoort Ruben goed in de lokale zoekresultaten.

2. Webshop

Zelfbouwairco.be is een webshop waarop je een gepersonaliseerd doe-het-zelfpakketje kan samenstellen om zelf je eigen airco te installeren. Hiermee speelt Ruben in op een toenemende vraag in de markt. Yellowwood verzorgde het ganse webshopplan in combinatie met een productconfigurator.

3. Branding

Yellowwood en Hendrickx Studio ontwikkelden het merk Zelfbouwairco uit tot een herkenbaar brand met een strak logo dat ook nog aansluit bij Mees Koeltechniek.

Project

Resultaat

Ruben haalt dankzij Google Ads en zijn wervende website voor Mees Koeltechniek nieuwe leads binnen voor zijn business. Ook hebben we hem begeleid met de launch van zijn nieuw merk Zelfbouwairco.be.

Samen aan jouw project beginnen?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen?