Diensten

Websites

Wij bouwen websites die je klant bereiken

Je website is de basis van je digitale marketingplan. Een vindbare & gebruiksvriendelijke website betekent meer bezoekers en dus bijgevolg ook meer klanten voor jouw bedrijf. Je website is overzichtelijk, sluit aan bij je huisstijl, functioneert perfect op smartphone & tablet en is vindbaar op belangrijke zoekwoorden in Google. 

Jouw nagelnieuwe website heeft

Een sterke doelstelling

Welke centrale doelstelling streef je na met je website? Wil je je klanten informeren of wil je offertes binnenrijven? Die doelstelling hangt als een kapstok over je site.

Een modern design

Werkende knoppen, een functioneel contactformulier en een goede flow gidsen je bezoeker door je site. Zo bereikt je bezoeker eenvoudig je doelstelling.

Een hoge plaats in Google

Kijk jij naar de tweede pagina op Google als je een loodgieter zoekt? We mikken op de eerste pagina voor je site.

Een mobiele versie

& ook voor tablet natuurlijk. Want maar liefst 50% van de gebruikers surft via mobiel of tablet. Ook Google smult van een smartphone-geoptimaliseerde site.

Een veilige verbinding

Elke maand doen wij de nodige updates en zorgen wij ervoor dat je site veilig blijft. Je website geniet van een SSL-certificaat met veilige verbinding.

Een gratis privacybeleid

Van ons krijg je een up-to-date privacy- en cookiebeleid zodat jij je absoluut geen zorgen hoeft te maken over de GDPR-wetgeving. Een banner informeert je bezoeker.

Enkele van onze realisaties

C.Store

Webdesign, Google Advertenties, sociale media-audit en e-mailingcampagne voor kledingwinkel C.Store - Home of Fashion uit Lier en Olen.

Aqua Sport

Webdesign met blog-sectie, Google Ads, sociale media-audit en e-mailingcampagne voor ski-en wintersportwinkel Aqua Sport in Deurne.

Trappen Lauwers

Webdesign, logo, Google Advertenties en brochures voor ambachtelijke trappenmakerij Eric Lauwers uit Kasterlee.

Waarom je website door ons laten maken?

Persoonlijke & doordachte aanpak

Via een uitgebreid intakegesprek leren we je firma & je sector door en door kennen. Op die manier geven we strategisch & weldoordacht advies om jouw website te bouwen via een duidelijke doelstelling. Voor al je praktische vragen reken je nog steeds op ons. 

Gebruiks-vriendelijkheid primeert

“Door het bos de bomen niet meer zien.” Een leuze die al jarenlang meegaat in Vlaanderen. Je website heeft een duidelijke focus en neemt je (potentiële) klant bij het handje zodat hij vlot contact opneemt, een bestelling plaatst of een offerte vraagt. 

Vindbaar voor je (potentiële) klanten

Naast het webdesign specialiseert Yellowwood Marketing zich ook in vindbaarheid in zoekmachines. Door het toepassen van verschillende technieken zorgen we ervoor dat jouw site scoort op belangrijke zoektrefwoorden in Google. Zo word je vlot gevonden.

Hoe gaan wij te werk?

1. We komen op gesprek

Via een uitgebreid intakegesprek leren we jou als zaakvoerder, je bedrijf en sector beter kennen. Op die manier formuleren we een gepast strategisch advies voor jouw nieuwe website.

2. Je krijgt een scherpe offerte

Na het intakegesprek hebben we een goed zicht op jouw noden & wensen. Op basis hiervan formuleren we een vrijblijvende offerte met de nodige toelichtingen.

3. We vliegen er in!

Wanneer je akkoord gaat met de offerte beginnen we écht te bouwen. Spannend! Je volgt je digitale werf op via een speciaal adres en ziet de website als het ware verschijnen.

4. Je geeft tussentijdse feedback

Ook tijdens het bouwen word je nauw betrokken bij het proces. We vragen geregeld feedback om er zeker van te zijn dat jij helemaal tevreden bent over het resultaat.

5. Ben je tevreden?

Na een drietal feedbackrondes is jouw nieuwe website helemaal af. Pas vanaf jij een finale go hebt gegeven, publiceren we de website en ben jij klaar om gevonden te worden door vele (potentiële) klanten op het wereldwijde web.

6. Je krijgt resultaten

Wanneer de website online staat rapporteren wij maandelijks de resultaten, zo blijf jij altijd op de hoogte van hoe je website het doet! Ook verzorgen wij maandelijks de updates en zorgen wij ervoor dat je website veilig blijft voor jou en je klanten.

Veelgestelde vragen

De prijs van jouw website hangt van enorm veel factoren af. Hoeveel pagina’s wil je? Een one-pager kunnen we bouwen vanaf 950 euro. Een basic website begint vanaf 1800 euro, alles inbegrepen. Tijdens een intakegesprek adviseren we jou welk soort website en welk pakketje meest aangewezen is om de beste resultaten te behalen.

Bij de start van je project krijg je een deadline waarbinnen we de website live zullen plaatsen. Meestal leveren wij een website binnen de 3 weken op. Toch nog sneller nodig? Indien onze agenda het toelaat, stellen we ons hier heel graag flexibel in op. 

De boodschap luidt: sit back and relax. Wij doen letterlijk alles voor jou. Je hoeft geen enkel woord zelf te schrijven & je hoeft je geen zorgen te maken over het bouwen van je site. Je levert enkel de nodige afbeeldingen aan (of indien gewenst maken wij de nodige foto’s zelf). En uiteraard vragen we je regelmatig om feedback zodat je site volledig naar wens is. 

Inbegrepen in een pakketje webdesign is standaard:

– Design van een mooie, gebruiksvriendelijke en responsieve website
– Het schrijven van de webteksten
– Hosting & domeinnaam (met veilig SSL verbindingscertificaat)
– Optimalisatie voor vindbaarheid in Google (SEO)

Ten eerste is dit je domeinnaam (www.jebedrijf.be). We reserveren dit plaatsje op het internet voor jou. Ten tweede is dit een hostingpakket, of eigenlijk jouw ruimte op het internet om je website op te plaatsen. Ten derde zijn er standaard 4 service-uren inbegrepen in het hostingpakket waarbij we uiteraard je site up-to-date houden maar ook kleine aanpassingen kunnen doen. Ga je op vakantie en wil je dit melden aan je websitebezoekers via een banner? Stuur ons een mailtje en we zorgen ervoor! 

Neen. Je betaalt een eenmalige fee voor het webdesign. Het hostingpakket is jaarlijks opzegbaar. 

Heb jij binnenkort een gloednieuwe website?

Ga samen met ons jouw online marketing uitdaging aan! Wij zijn klaar om jouw doelstelling te bereiken. En jij?