H-Estate

Webdesign voor vastgoed-investeringsgroep H-Estate uit Herentals.
Referentie webdesign projectontwikkelaar H-Estate Herentals

Project

Informatie

Beschrijving

H-Estate is een familiale vastgoedinvesteringsgroep in Herentals met focus op residentiële en industriële projectontwikkeling en als doel om duurzame meerwaarde te creëren voor alle stakeholders van het project en de omgeving zelf.

Doelstelling

H-Estate wil zich professioneel profileren en hun portfolio voorstellen, alsook (potentiële) klanten op de hoogte houden van nieuwe projecten.
Referentie website laten maken voor vastgoed H-Estate Herentals

Hoe hielpen we H-Estate concreet?

Een duidelijke website die de verschillende realisaties voorstelt maar ook ruimte laat om nieuwe projecten in de pipeline te promoten. Via de blog kan H-Estate ook eenvoudig haar klanten informeren over vastgoed dat te koop of te huur staat op flexibele manier.
In de wereld met talloze projectontwikkelaars, is het enorm belangrijk om vanboven te staan in Google. Daarom voerden we zo'n 35 technische SEO-optimalisaties uit in de backend van de website, zodat H-Estate op relevante zoekwoorden zoals 'vastgoedontwikkeling Herentals' tussen de eerste resultaten staat.

Project

Resultaat

Een overzichtelijke en professionele voorstelling van de projectontwikkelingsgroep H-Estate zodat de klant vlot de realisaties ontdekt en nieuwe projecten leert kennen.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?