Hosting en onderhoud

Je website en-/of webshop is in goede handen.

Een website heeft net zoals een wagen nood aan een goed onderhoud. Niet enkel om de goede werking van je site te garanderen, maar ook om deze te beschermen tegen cyberaanvallen. Met de pakketjes van Yellowwood is je website ongetwijfeld in goede handen. Bij technische uitdagingen kan je ook altijd op ons rekenen. Ontdek onze formules.

Onze formules

Basisonderhoud Pro-onderhoud
Domeinnaam
Razendsnelle hosting
Softwarelicenties
Updates
Automatische rapportage Maandelijks Maandelijks
Persoonlijk advies Maandelijks
Onderhoud Maandelijks Wekelijks
Mailboxen 3 50
Responstijd Best effort Binnen 48 uur
Aanpassingen Tegen uurtarief
Service-uren (tegen voordeeltarief) 4 werkuren per jaar

Veelgestelde vragen

Ten eerste is dit je domeinnaam (www.jebedrijf.be). We reserveren dit plaatsje op het internet voor jou. Ten tweede is dit een hostingpakket, of eigenlijk jouw ruimte op het internet om je website op te plaatsen. Ten derde garanderen wij via onze partner supersnelle servers waardoor je site steeds mooi inlaadt.

Je kan er ook voor kiezen om je hosting bij een andere partij te laten. Al moeten we wel zeggen dat wij met onze partij duurzaam samenwerken, wat ervoor zorgt dat technische uitdagingen vlot kunnen opgelost worden. Transferen van jouw partij naar ons is ook altijd een mogelijkheid die we graag bespreken.

Onze klanten vragen regelmatig om een stukje tekst of een afbeelding voor hen te wijzigen. In het pro-onderhoud zitten er daarom standaard 4 uren inbegrepen tegen voordeeltarief. Zo moet jij je geen zorgen maken over aanpassingen & krijg je hier geen aparte facturen voor. Minder zorgen voor jou, dus!

Aanpassingen zoals een stukje tekst of een afbeelding wijzigen zijn sowieso inbegrepen. Maar binnen het pro-onderhoud kan je ook voor andere aanpassingen op ons rekenen. Ga je op vakantie en wil je dit melden aan je websitebezoekers via een banner? Stuur ons een mailtje en we zorgen ervoor! 

Meer complexe aanpassingen zoals de macrostructuur veranderen, nieuwe blokken informatie toevoegen en nieuwe pagina's toevoegen zijn niet inbegrepen binnen de aanpassingen bij het pro-onderhoud. 

Neen. Het hostingpakket is jaarlijks opzegbaar indien je dit ten laatste 3 maand voor je vernieuwing aan ons laat weten. 

Razendsnelle hosting voor je website of webshop?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en helpen je graag met het onderhouden van je website of het onderhouden van je webshop. Eens samenzitten?