Oxford

Google Ads & e-mailmarketing voor Oxford Groep met flagshipstores van Jacob Cohën, MooRER en Hogan in Antwerpen & Knokke.
E-mailmarketing Oxford Antwerpen door Yellowwood Marketing Herentals

Project

Informatie

Beschrijving

Oxford Groep is al meer dan 25 jaar dé referentie in de Antwerpse modewereld. Ze bestaan uit een multibrandstore en verschillende flagshipstores van onder andere Jacob Cohën, MooRER & Hogan.

Doelstelling

Enerzijds wou Oxford de online verkoop (van de toenmalige webshop) stimuleren en boosten. Anderzijds wouden ze ook op een frequentere manier communiceren met hun loyale klanten over de toekomstige events.
E-mailmarketing Oxford Antwerpen door Yellowwood Marketing Herentals

Hoe hielpen we Oxford concreet?

Tot begin 2022 had Oxford Groep een webshop waarbij ze online hun producten verkochten van Jacob Cohën, Hogan, Polo Ralph Lauren, Aqua di Parma,... We maakten doeltreffende advertentiecampagnes die deze verkoop stimuleerden, zeker tijdens de piekmaanden november t/m januari. Momenteel is Yellowwood Marketing bezig met een nieuwe website te bouwen. Nadien zullen deze advertentiecampagnes dan ook terug lopen.
Oxford Groep organiseert ook regelmatig exclusieve events, zowel publiekelijk als privé voor hun loyale klanten. Om deze events te promoten rekenden ze op Yellowwood Marketing om hun e-mailings visueel en textueel vorm te geven.

Project

Resultaat

Oxford communiceert nu op een regelmatige basis met hun potentiële en loyale klanten over hun evenementen. De ontvangers krijgen zo regelmatig een mail van Oxford in hun mailbox, wat ervoor zorgt dat ze top-of-mind blijven binnen de perceptie van hun doelgroep.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?