Crelan Lier

Webdesign, social media en Google Ads voor bankkantoor Crelan Lier.
Referentie Website laten maken en Google Ads: Crelan Lier en Cumfides Verzekeringen

Project

Informatie

Beschrijving

Crelan Lier is al meer dan 35 jaar actief in het Liers bankwezen. Met veel expertise staan ze hun klanten bij.

Doelstelling

Anno 2021 is het cruciaal om online aanwezig te zijn en verkeer aan te trekken naar een informatieve website. Vandaar gingen bestuurders Harry De Smedt en Graziella Dendale de samenwerking met Yellowwood aan.
Referentie webdesign en Google Ads: Crelan Lier en Cumfides Verzekeringen

Hoe hielpen we Crelan Lier concreet?

Een informatieve website stelt de verschillende diensten van de bank voor. Via wervende call-to-actions wordt de bezoeker aangespoord om een afspraak te maken.
Crelan Lier bereikt Lierenaren die interesse hebben in bankieren, beleggen en kredieten via doelgerichte advertenties op Google. Zo komen er relevante leads binnen.
Aanwezigheid op social media is cruciaal. Daarom koos Crelan Lier voor een Facebook- en LinkedInprofiel om zowel ondernemers als particulieren te bereiken met hun content.

Project

Resultaat

Dankzij de aanwezigheid op zowel sociale media en de SEO- en SEA-inspanningen wordt Crelan Lier gevonden door relevante leads. Zo breidt de bank haar bekendheid in de regio verder uit.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?