Marketing Strategie

Een goede strategie is de sleutel tot groei

Een goede strategie zet je op weg voor een succesvolle campagne en groei voor je onderneming. Wij gaan graag in dialoog om jou, jouw onderneming en jouw businessmodel beter te leren kennen.

Niet ieder bedrijf heeft nood aan een website. Ook niet elke firma moet op Facebook actief zijn. Alles hangt af van jouw markt, product en doelstelling. Daarom is een marketingstrategie van groot belang om de juiste keuzes te maken. Ook operationeel staat Yellowwood je graag bij om het plan in praktijk om te zetten.

Wat mag je verwachten?

Na een doorgedreven analyse van je huidige marketing, zeg maar een nulpunt, formuleren we suggesties en verbeterpunten. Zo weet jij wat eventuele werkpunten zijn. Vervolgens krijg je een bruikbare strategie om je pad naar succes te volgen. Hierbij laten we geen enkele marketingtool onbenut en denken we proactief mee na..

Kritische nulanalyse

Hoe gedragen bezoekers zich op je website? Renderen je advertenties voldoende? Zijn er technische verbeterpunten voor je website? Waar liggen er opportuniteiten in de markt?

Benchmark analyse

Een benchmarkanalyse afgezet tegen je voornaamste concurrenten. Zo weet je wat er leeft in de bredere markt op marketingniveau.

Quick wins

Via het Business Model Canvas en See-Think-Do-Care model onderbouwen we bepaalde keuzes die voor “quick wins” kunnen zorgen binnen jouw bedrijf.

Marketingplan

Een marketingplan met stap-per-stap jouw pad richting jouw doelstelling die we samen vastleggen. Per stap krijg je handige tips en actiepunten.

Heldere doelstellingen

Een analytisch onderbouwd marketingplan met heldere doelstellingen. In marketing is meetbaarheid zeer belangrijk. Zo ben je zeker dat iedere euro rendeert.

Nood aan een doordachte marketing strategie?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Ga voor een kritische, kwalitatieve en betrouwbare marketing strategie.