Olivia Fund

Een nieuwe website met online donatieplatform voor kinderkankerorganisatie Olivia Fund.
Webdesign voor Olivia Fund uit Herentals

Project

Informatie

Beschrijving

Het Olivia Fund vzw is een Herentalse organisatie die beloftevolle doctoraatsonderzoeken naar kinderkanker zowel financieel als praktisch ondersteunt. Dankzij de organisatie zijn er in de afgelopen twintig jaar belangrijke doorbraken gerealiseerd in het wetenschappelijk veld.

Doelstelling

Het Olivia Fund wil zich professioneel voorstellen aan alle stakeholders zoals sympathisanten, wetenschappers en bedrijven. Daarom is een duidelijke en gebruiksvriendelijke website cruciaal voor hun digitale strategie.
Olivia Fund Herentals

Hoe hielpen we Olivia Fund concreet?

Een gebruiksvriendelijke website die zowel een overzicht geeft van alle activiteiten, alle onderzoeken, achtergrondinformatie over het Fund en het heel eenvoudig maakt om te doneren was een absolute must.
Het Olivia Fund wordt gedragen door vrijwilligers. Het was dus belangrijk dat ze zelf de nieuwsblog en agenda makkelijk kunnen aanpassen. Daarom hebben we een aanpasbare blog gemaakt die eenvoudig aangevuld kan worden door de vrijwilligers.
Om ook vindbaar te zijn op het wereldwijde web op relevante zoekwoorden, brachten we na een doordacht zoekwoordenonderzoek de nodige optimalisaties aan voor SEO.

Project

Resultaat

Het resultaat mag er zijn. Het Olivia Fund stelt zich op professionele wijze voor op deze nieuwe website. Alle stakeholders reageerden zeer enthousiast en ook het Fund zelf blikt tevreden terug op deze samenwerking.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?