Transport Vandijck

Nieuwe website en bedrijfsfotografie voor Transport Vandijck uit Herentals.

Project

Informatie

Beschrijving

Transport Vandijck is een internationaal transportbedrijf met meer dan zes decennia ervaring in de sector. Ze verzorgen zowel Full Truck Loads (volle vrachten) als groupagetransport binnen Europa. Daarnaast beschikken ze ook over magazijnen om logistieke diensten aan hun klanten aan te bieden. De familie Vandijck rekende op Yellowwood voor hun nieuwe website.

Doelstelling

Om bij te dragen aan de professionele uitstraling van het bedrijf, koos bestuurder Nathalie Vandijck voor Yellowwood om een nieuwe website te bouwen. De website heeft een tweeledig doel. Aan de ene kant dient het als een professioneel, digitaal visitekaartje naar prospecten en cliënten toe om hun aanbod in de markt te zetten. Aan de andere kant is er ook de doelstelling om medewerkers te kunnen aantrekken.

Hoe hielpen we Transport Vandijck concreet?

Een heldere en overzichtelijke website die bondig de drie hoofddiensten voorstelt alsook een employer branding luik waarbij Transport Vandijck nieuwe sollicitaties kan ontvangen.
Een bedrijfsreportage waarbij zowel de vloot als de magazijnen op beeld werden vastgelegd. De aantrekkelijke foto's vormen de basis van de visueel sterke website.

Project

Resultaat

De website stelt op een professionele manier alle diensten voor die Transport Vandijck aanbiedt en trekt nieuwe medewerkers aan. Bovendien kan de website ook online gevonden worden dankzij de SEO-optimalisaties op lokale zoekwoorden rond hun dienstverlening. Op die manier kan Transport Vandijck naast cliënten informeren, ook prospecten winnen om hun business te versterken.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?