Lewis & Melly

Social Media Ads voor een jong, hip fashion label uit Antwerpen.
Lewis & Melly Antwerpen - Social Media Advertenties op Facebook en Instagram & Google Shopping + retargeting

Project

Informatie

Beschrijving

Lewis & Melly is een hip modemerk met een e-commerce store en 3 fysieke winkels in Vlaanderen. Met hun collecties bereiken ze jonge vrouwen tussen de 16 en 35 jaar.

Doelstelling

Het creatieve team van Lewis & Melly nam Yellowwood Marketing onder de arm om hun online vindbaarheid verder te verbeteren. De doelstelling was om meer continuïteit in de online verkoop te brengen.
Lewis & Melly Antwerpen - Social Media Advertenties op Facebook en Instagram & Google Shopping + retargeting

Hoe hielpen we Lewis & Melly concreet?

Instagram en Facebook zijn twee kanalen die veel aandacht krijgen van potentiële klanten van Lewis & Melly. Via aantrekkelijke advertenties waarbij video & beeld gecombineerd wordt bereiken we potentiële klanten bereiken en laten doorklikken naar de website.
Naast Meta is ook Google een belangrijk kanaal om verkeer naar de webshop te krijgen. We adverteren via zowel Google zoekopdrachten als via Shoppingresultaten om de collecties van Lewis & Melly in de kijker te zetten.

Project

Resultaat

De bedrijfsdoelstelling om continuïteit en een toename in de online verkoop teweeg te brengen werd behaald. We bouwen verder om gradueel mee te groeien met Lewis & Melly en blijven hen ondersteunen om nieuwe doelstellingen te behalen.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?