Cosmedisch instituut Cascade in Wijnegem

Webdesign met afsprakenmodule en responsieve webshop voor cosmedisch instituut Cascade in Wijnegem.

Project

Informatie

Beschrijving

Cascade is een professioneel huidinstituut in een rustgevend en uniek kader in hartje Wijnegem. Nathalie biedt er natuurlijke huidverbetering aan met kwalitatieve producten.

Doelstelling

Nathalie wou een uitgebreide website om haar behandelingen voor te stellen. De klant kan zijn afspraken vanaf nu ook online boeken. Ook voor producten kan de klant terecht op de gloednieuwe webshop om zijn / haar favoriete Environ-producten te bestellen.

1. Website

De website van Cascade telt 20 pagina’s waarin alle verschillende behandelingen uitgebreid worden voorgesteld. Ook is er ruimte voor een veelgesteldevragensectie wat ook de zoekresultaten in Google ten goede komt. Dankzij de combinatie van mooie beelden en een warm kleurgebruik is het aangenaam surfen.

2. Webshop

We bouwden een responsieve webshop voor Cascade. Hierop biedt ze de kwalitatieve Environ-producten aan die ook voor de behandelingen gebruikt worden. Via een eenvoudige bestel- en betaalmodule kan de klant zijn of haar favoriete producten in enkele muisklikken of swipes bestellen.

Project

Resultaat

Maandelijks een 350-tal websitebezoekers die afspraken boeken en producten bestellen. Zo wordt het tweeledige doel van de website / webshop vlot bereikt.

Samen aan jouw project beginnen?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen?