Tennis, padel en squashcentrum 't Sas in Lier

Webdesign en Google Ads voor tennis, padel en squashcentrum ’t Sas in Lier.

Project

Informatie

Beschrijving

’t Sas in Lier beschikt over heel ruime sportfaciliteiten met 10 outdoor tennisterreinen en 6 indoor tennisterreinen, 6 padelvelden waarvan 4 overdekt en 5 squashboxen. Daarnaast is het aangenaam vertoeven in The Room Terrace in de zomer of in de sportbar in de winter.

Doelstelling

’t Sas wou online meer visibiliteit genereren en op heldere manier de verschillende sporten en events voorstellen. Via Google Ads breiden we het bereik nog verder uit.

1. Website

De website stelt de 3 sporten op heldere manier voor via aparte pagina’s. Ook is er een overzichtelijke kalender waarop alle events terug te vinden. Zo zijn de leden steeds op de hoogte wanneer er iets te doen is op de club.

2. Google Ads

Via Google Ads bereiken we sportievelingen die op zoek zijn naar een tennisterrein, padelveld of squashbox in regio Lier en omstreken. Zo komen ze steeds bij ’t Sas terecht.

Project

Resultaat

Een overzichtelijke, heldere website waarop de sporten, evenementen en trainingsmogelijkheden duidelijk worden voorgesteld. Via de Google Ads vinden maandelijks enkele honderden extra bezoekers hun weg naar ’t Sas.

Samen aan jouw project beginnen?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen?