Copywriting

Scoor & verkoop met de juiste woorden

Kenneth werd tijdens zijn Marketingopleiding gebeten door de schrijfmicrobe en verweeft nog steeds jouw commercieel verhaal naadloos in een persbericht, blog, webtekst of direct mail. Overtuig je klant met woorden, want een goede tekst doet 90% van het werk.

Copywriter Kenneth tovert dit uit zijn pen

E-mailing

Beschik je over een database aan e-mailadressen en wil je op regelmatige basis in contact blijven met je klanten? Een kwalitatieve nieuwsbrief op maandelijkse basis houdt het contact met je klanten warm. Yellowwood Marketing verzorgt een strak design, een correct gebruik van de database conform de GDPR-wetgeving én uiteraard overtuigende teksten.

Webteksten

Webteksten schrijven is eigenlijk een vak apart. Je houdt als copywriter rekening met de specifieke noden voor een scherm en hoe een gebruiker een scherm benadert en leest. Op die manier bekom je een hapklare webtekst die bovendien makkelijk gevonden wordt in Google.

Persteksten

Plan jij een evenement of lanceer je een nieuw product? Of wil je gewoonweg je publieke relaties onderhouden? Copywriter Kenneth schrijft jouw perstekst én stuurt deze uit naar een relevant adressenbestand van lokale journalisten. Zo scoor jij binnenkort je eerste krantenkop.

Blogs

Meer verkeer naar je website lokken? Het regelmatig plaatsen van blogs komt je zoekresultaten ten goede. Stel nu dat je een installateur van airco's bent en iemand Googelt: "redenen om airco te installeren". Als jij een blogpost hebt met "7 redenen waarom jij een airco nodig hebt", word je gevonden door deze potentiële klant. Volledig gratis én relevant bereik dus.

Slogans

Een klinkende slogan die blijft hangen bij je (potentiële) klanten. Kenneth brainstormt heel graag mee om tot een perfecte slogan voor jouw firma te komen. Ook voor een bedrijfsnaam en huisstijl kan je als starter of beginnend ondernemer op Yellowwood rekenen.

Maatwerk

Nood aan extra redactie of een scherpe pen voor een andere opdracht? Contacteer me gerust via kenneth@yellowwood.be

Veelgestelde vragen

Moderne SEO-copywriting heeft maar één doel, namelijk waardevolle een aantrekkelijke webteksten (content) schrijven die mensen écht willen lezen en waarnaar ze willen linken. Met vele inkomende links gaat de autoriteit en betrouwbaarheid van je website namelijk omhoog. Zo scoor je beter in de zoekmachines en doe je aan SEO, zoekmachine optimalisatie.

Ja zeker! Het kost misschien wel wat tijd om een blogpost te (laten) schrijven, maar dit is zeker en vast de moeite waard. Door actief een blog bij te houden op je website zien je bezoekers namelijk dat je continu bezig bent met nieuwe content te maken en de uiteenlopende blogonderwerpen zijn een goede manier om organisch te scoren op verschillende, relevante zoekwoorden.

Nood aan iemand die straffe teksten schrijft?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik te creëren via sterke teksten. Kom gerust eens langs!