Aqua Sport

Webdesign met blog-sectie, Google Ads, sociale media-audit en e-mailingcampagne voor ski-en wintersportwinkel Aqua Sport in Deurne.

Project

Informatie

Beschrijving

Aqua Sport is al ruim 60 jaar een begrip in het ganse land als iconische wintersportwinkel. Dirk Schampaert staat steeds paraat voor zijn klanten voor advies voor bootfitting, skikledij en skimateriaal. Zijn professionele aanpak hebben tot een zeer tevreden en uitgebreid cliënteel geleid. De winkel heeft een zeer exclusief imago en is een begrip in de skiwereld.

Doelstelling

Toch is tijdens de corona-crisis het besef gekomen dat ook een sterke digitale aanwezigheid vereist is. Al is het hierbij uiteraard belangrijk dat het exclusieve karakter van de firma behouden blijft. Dirk blikt tevreden terug op de samenwerking met Yellowwood om Aqua Sport op de digitale kaart te zetten.

1. Webdesign

Voor Aqua Sport bouwden we een responsieve website waarbij we de verschillende diensten en merken op gebruiksvriendelijke wijze voorstellen. Ook zorgden we voor een FAQ-sectie om de zoekmachineresultaten nog verder te verbeteren zodat zowel de ervaren skiër als de beginner vlot zijn weg naar Aqua Sport vindt. Ook een blogsectie draagt bij om de vindbaarheid in Google te verbeteren. Tenslotte zorgden we voor een tool om online afspraken toe te laten. Dit is van cruciaal belang om maatwerk en een heel persoonlijke service te garanderen.

2. Blogpagina

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

Project

Resultaat

Samen aan jouw project beginnen?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen?