Glow Sunless

Webdesign met B2C & B2B-webshop voor Tanning studio Glow Sunless uit Berlaar.​
Glow Sunless uit Berlaar webshop en website

Project

Informatie

Beschrijving

Greet Henderyckx uit Berlaar richtte een tiental jaar geleden Glow Sunless op. Ze specialiseerde zich enkel & alleen in sunless tanning ofwel spray-tanning. Door deze unieke expertise is ze een unicum in België en komen zowel dames als heren vanuit het ganse land naar Berlaar om een zomers kleurtje te krijgen.

Doelstelling

Glow rekende op Yellowwood voor het bouwen van een website en webshop om de digitale aanwezigheid te verbeteren. Op deze manier kunnen de klanten vlot hun weg op digitale wijze naar Glow vinden en hun favoriete producten vanuit hun zetel thuis bestellen.
Glow Sunless uit Berlaar

Hoe hielpen we Glow Sunless concreet?

William bouwde een responsief design voor Glow Berlaar dat alle apparaten goed leesbaar is. Kenneth verzorgde wervende webteksten en de nodige optimalisaties voor Google. Dankzij die sterke blend heeft Glow nu een visueel sterke website die ook goed scoort op Google.
Daarnaast wou Greet van Glow ook haar producten online aanbieden. Yellowwood bouwde een webshop-plan uit waarbij alle luiken behandeld werden, van betaling tot verzending en het toevoegen van de eigenlijke producten. De webshop werd piekfijn in orde afgeleverd. Greet’s klanten kunnen nu in enkele eenvoudige muisklikken of swipes hun favoriete producten online bestellen en betalen.
Na 2 jaar was het tijd om haar zaak en webshop verder uit te breiden. Greet wou haar producten vanaf nu ook B2B gaan verdelen in verschillende zaken. Daarom creëerden we een aparte B2B-webshop die enkel zichtbaar is wanneer de B2B-klanten zich inloggen. De B2B-webshop heeft namelijk andere tarieven en andere verzendingskosten. Om B2B-klant te worden moeten ze zich online registreren en zo kan Greet gemakkelijk zelf kiezen wie haar B2B-klanten worden.

Project

Resultaat

Greet haar afspraken en productbestellingen verlopen volledig digitaal waardoor ze zich ten volle kan focussen op hetgeen ze het liefste doet, namelijk sunless tanning.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?