Je wilt meer leads via je website? Of je wilt een nieuwe site?

Een website is de hoeksteen van je digitale strategie. Je toont er je diensten, producten, referenties en tevreden klanten. Maar een statische website an sich voldoen niet meer de dag van vandaag. Een website dient een doelstelling, namelijk gevonden worden op Google én nieuwe leads, klanten en bijgevolg geld opleveren.

Jouw nieuwe website heeft

Een sterke doelstelling

Welke centrale doelstelling streef je na met je website? Wil je je klanten informeren of wil je offertes binnenrijven? Die doelstelling hangt als een kapstok over je site.

Een modern design

Werkende knoppen, een functioneel contactformulier en een goede flow gidsen je bezoeker door je site. Zo bereikt je bezoeker eenvoudig zijn of haar doelstelling én wordt 'ie eenvoudiger klant. Twee vliegen in één klap.

Een hoge plaats in Google

Kijk jij naar de tweede pagina op Google als je een loodgieter zoekt? We mikken op de eerste pagina voor je site op belangrijke zoekwoorden. Zo word je meer gevonden door potentiële klanten.

Een mobiele versie

& ook voor tablet natuurlijk. Want maar liefst 50% van de gebruikers surft via mobiel of tablet. Ook Google smult van een smartphone-geoptimaliseerde site. Een win-winsituatie

Een veilige verbinding

Elke maand doen wij de nodige updates en zorgen wij ervoor dat je site veilig blijft. Je website geniet van een SSL-certificaat met veilige verbinding. We werken bovendien met een kwalitatieve hostingprovider.

Een gratis privacybeleid

Van ons krijg je een up-to-date privacy- en cookiebeleid zodat jij je absoluut geen zorgen hoeft te maken over de GDPR-wetgeving. Een banner informeert je bezoeker.

Waarom je website door ons laten maken?

Via een uitgebreid intakegesprek leren we je firma & je sector door en door kennen. Op die manier geven we strategisch & weldoordacht advies om jouw website te bouwen via een duidelijke doelstelling. Voor al je praktische vragen reken je nog steeds op ons. 

"Door het bos de bomen niet meer zien." Een leuze die al jarenlang meegaat in Vlaanderen. Je website heeft een duidelijke focus en neemt je (potentiële) klant bij het handje zodat hij vlot contact opneemt, een bestelling plaatst of een offerte vraagt. 

Naast het webdesign specialiseert Yellowwood Marketing zich ook in vindbaarheid in zoekmachines. Door het toepassen van verschillende technieken zorgen we ervoor dat jouw site scoort op belangrijke zoektrefwoorden in Google. Zo word je vlot gevonden door (potentiële) klanten.

Enkele van onze realisaties

Olivia Fund

Olivia Fund

Een nieuwe website met online donatieplatform voor kinderkankerorganisatie Olivia Fund.
Art Chall

Art Chall

Een digitaal visitekaartje voor kunstenares Chris Allaerts, ofwel ‘Art Chall’, uit Herentals.
Studiebureau Verhaert

Studiebureau Verhaert

Webdesign voor studiebureau Verhaert uit Bouwel.

In 8 stappen naar een nieuwe website

1. Vrijblijvend gesprek

Via een uitgebreid intakegesprek leren we jou als zaakvoerder, je bedrijf en sector beter kennen. Op die manier formuleren we een gepast strategisch advies voor jouw nieuwe website.

2. Je krijgt een scherpe offerte

Na het intakegesprek hebben we een goed zicht op jouw noden & wensen. Op basis hiervan formuleren we een vrijblijvende offerte met de nodige toelichting.

3. We maken het design

Wanneer je akkoord gaat met de offerte beginnen we met een eerste design. Spannend! Zo krijg je als het ware een prototype van je website te zien, zonder dat de website al echt online staat. Dit geeft ruimte om jouw feedback goed te verwerken.

4. Je geeft tussentijdse feedback

Tijdens het creatieproces van je site is er alle ruimte voor feedback. Je zit zelf mee aan de knoppen en bepaalt mee hoe het eindresultaat er zal uitzien. Copywriter Kenneth schrijft jouw teksten met de algoritmes van Google in het achterhoofd.

5. We gaan echt bouwen

Zodra het prototype vastligt, gaat William verder met het bouwen van de op een liveversie. De finishlijn komt in zicht en we zijn bijna klaar om bezoekers te ontvangen in je digitale webomgeving.

6. Je geeft nogmaals feedback

Wanneer de website live staat, gaan we nog eens uitgebreid door alle pagina's en testen we de functionaliteiten zodat alles goed werkt. Ready to launch?

7. Ben je tevreden?

Wanneer je helemaal tevreden bent, kloppen we de website finaal af en kunnen we live gaan.

8. Je krijgt resultaten

Wanneer de website online staat rapporteren wij maandelijks de resultaten, zo blijf jij altijd op de hoogte van hoe je website het doet! Ook verzorgen wij maandelijks de updates en zorgen wij ervoor dat je website veilig blijft voor jou en je klanten.

Veelgestelde vragen

De prijs van jouw website hangt van enorm veel factoren af. Hoeveel pagina's wil je? Een onepage website kunnen we bouwen vanaf 1.250 euro. Een basic website begint vanaf 2.400 euro, alles inbegrepen.  Tijdens een intakegesprek adviseren we jou welk soort website en welk pakketje meest aangewezen is om de beste resultaten te behalen.

Bij de start van je project krijg je een deadline waarbinnen we de website live zullen plaatsen. Meestal leveren wij een website binnen de 6 weken op. Toch nog sneller nodig? Indien onze agenda het toelaat, stellen we ons hier heel graag flexibel in op. 

De boodschap luidt: sit back and relax. Wij doen letterlijk alles voor jou. Je hoeft geen enkel woord zelf te schrijven & je hoeft je geen zorgen te maken over het bouwen van je site. Je levert enkel de nodige afbeeldingen aan (of indien gewenst maken wij de nodige foto's zelf). En uiteraard vragen we je regelmatig om feedback zodat je site volledig naar wens is. 

Inbegrepen in een pakketje webdesign is standaard:

• Design van een mooie, gebruiksvriendelijke en responsieve website
• Het schrijven van de webteksten
• Voldoende feedbackmomenten
• Hosting & domeinnaam (met veilig SSL verbindingscertificaat)
• Optimalisatie voor vindbaarheid in Google (SEO)
• Snelheidsoptimalisaties voor een betere gebruikservaring van je klant

Ten eerste is dit je domeinnaam (www.jebedrijf.be). We reserveren dit plaatsje op het internet voor jou. Ten tweede is dit een hostingpakket, of eigenlijk jouw ruimte op het internet om je website op te plaatsen. Ten derde garanderen wij via onze partner supersnelle servers waardoor je site steeds mooi inlaadt.

Neen. Je betaalt een eenmalige fee voor het webdesign. Het hostingpakket is jaarlijks opzegbaar indien je dit ten laatste 3 maand voor je vernieuwing aan ons laat weten. 

Verhoog jij binnenkort je omzet met je nieuwe site?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik te genereren via je website. Kom gerust eens langs! 

Bestuurders William en Kenneth van Yellowwood Marketing

Scoort jouw huidige website nog bij de Google-robot?

In een handige website-analyse geven wij jou het antwoord!