Websites

Je huidige website vernieuwen? Of wil je een compleet nieuwe website laten maken?

Een website laten bouwen is de hoeksteen van je digitale strategie. Je toont er je diensten, producten, referenties en tevreden klanten op. Maar een statische website alleen voldoen niet meer de dag van vandaag. Een website moet een doelstelling hebben, namelijk gevonden worden in Google én nieuwe leads, klanten en bijgevolg geld opleveren.

Jouw nieuwe website heeft

Een sterke doelstelling

Welke centrale doelstelling streef je na met je website? Wil je je klanten informeren of wil je offertes binnenrijven? Die doelstelling hangt als een kapstok over je site.

Een modern design

Werkende knoppen, een functioneel contactformulier en een goede flow gidsen je bezoeker door je site. Zo bereikt je bezoeker eenvoudig zijn of haar doelstelling.

Een mobiele versie

& ook voor tablet natuurlijk. Want maar liefst 50% van de gebruikers surft via mobiel of tablet. Ook Google smult van een smartphone-geoptimaliseerde site. Een win-winsituatie

Een hoge plaats in Google

Niemand kijkt naar de tweede pagina in Google. We mikken op de eerste pagina voor je site op belangrijke zoekwoorden. Zo word je beter gevonden door potentiële klanten.

Een veilige verbinding

Elke maand doen wij de nodige updates en zorgen wij ervoor dat je site veilig blijft. Je website geniet van een SSL-certificaat met veilige verbinding en kwalitatieve hosting.

Een gratis privacybeleid

Van ons krijg je een up-to-date privacy- en cookiebeleid zodat jij je absoluut geen zorgen hoeft te maken over de GDPR-wetgeving. Een banner informeert je bezoeker.

Een website van A tot Z

Onze websiteprojecten zijn bij ons altijd een all-in formule. Alleen zo kunnen we écht goede resultaten behalen. De basis van een goede website begint voor ons bij onderstaande punten.

Voorbeelden van een website door Yellowwood Marketing Herentals

Een responsief design

1 of 8

Sprekende slogan

2 of 8

Heldere navigatiestructuur

3 of 8

SEO-Copywriting

4 of 8

Kwalitatieve beelden

5 of 8

Veilige verbinding

6 of 8

Een mooi logo

7 of 8

Duidelijke CTA

8 of 8

Maar waarom je website laten maken door Yellowwood?

Via een uitgebreid intakegesprek leren we je firma & je sector door en door kennen. Op die manier geven we strategisch & weldoordacht advies om jouw website te bouwen via een duidelijke doelstelling. Voor al je praktische vragen reken je nog steeds op ons. 

"Door het bos de bomen niet meer zien." Een leuze die al jarenlang meegaat in Vlaanderen. Je website heeft een duidelijke focus en neemt je (potentiële) klant bij het handje zodat hij vlot contact opneemt, een bestelling plaatst of een offerte vraagt. 

Naast het webdesign specialiseert Yellowwood Marketing zich ook in vindbaarheid in zoekmachines. Door het toepassen van verschillende technieken zorgen we ervoor dat jouw site scoort op belangrijke zoektrefwoorden in Google. Zo word je vlot gevonden door (potentiële) klanten.

Hoe gaan wij te werk?

1.

Intakegesprek

Via een uitgebreid intakegesprek leren we jou als zaakvoerder, je bedrijf en sector beter kennen. We komen te weten wat je verwachtingen zijn en wat je wel of niet wil zien. Op die manier kunnen we een gepast strategisch advies voor jouw nieuwe website formuleren. Je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd.

2.

Content interview

Na goedkeuring van de offerte komen we nogmaals ter plaatse om een content interview te doen. Hierbij gaan we meer in diepte over je business: wat zijn je USP’s? Hoe wil je je profileren? Copywriter Kenneth gebruikt dit interview als basis voor zijn webteksten. Ook de branding en beelden worden dan besproken. Heb je al een logo & huisstijl of moeten we er samen nog een ontwikkelen?

3.

We maken het design

Wanneer de teksten zijn geschreven en we alle beelden hebben ontvangen, gaan we met een eerste design beginnen. Spannend! Zo krijg je als het ware een prototype van je website te zien, zonder dat de website al echt online staat. Dit geeft veel ruimte om jouw feedback goed te verwerken.

4.

Tussentijdse feedback

Tijdens het creatieproces van je site is er alle ruimte voor feedback. We voorzien hier twee feedbackrondes. Je zit zelf mee aan de knoppen en bepaalt mee hoe het eindresultaat er zal uitzien. Nu is het moment om gericht feedback te geven op het design. Wanneer dit design afgeklopt is, gaan we verder met bouwen.

5.

Website gaat in development

Zodra het prototype vastligt, gaat William verder met het bouwen van de liveversie in een privé-omgeving die alleen jij kan zien. Eventueel zetten we een leuke teaser klaar of een “coming soon”-pagina om de nieuwsgierige, vroege bezoeker te triggeren.

6.

Nogmaals feedback, woohoow!

Wanneer de website gebouwd is, gaan we nog eens uitgebreid door alle pagina’s en testen we de functionaliteiten zodat alles zeker goed werkt. De laatste details worden besproken tijdens maximum twee feedbackrondes. Hierna komt de finishlijn in zicht en we zijn bijna klaar om bezoekers te ontvangen in je digitale webomgeving.

7.

Je website staat live & brengt resultaat op

Je nieuwe website staat live & wordt door ons voorzien van alle SEO-optimalisaties zodat je goed gevonden wordt in Google, alle snelheidsoptimalisaties, veiligheidsinstellingen, enz… Nu kan het echte werk beginnen: leads binnenhalen!

8.

After-service & onderhoud

Per kwartaal rapporteren wij de resultaten. Zo blijf jij altijd op de hoogte van hoe je website het doet! Naast hoogkwalitatieve hosting en zeer sterke, veilige software, geniet je binnen het onderhoudspakketje van alle nodige updates. Je site ligt nooit onverwacht plat. Optioneel geniet je van 3 service-uren waarbij we kleine aanpassingen kunnen doen.

Veelgestelde vragen

De prijs van jouw website hangt van enorm veel factoren af. Hoe uitgebreid wil je je website? Heb je nood aan verschillende functionaliteiten? Misschien is een blog wel interessant voor jou of heb je nood aan een webshop? Tijdens een intakegesprek stellen we gericht vragen en adviseren we jou welk soort website en welk pakketje meest aangewezen is om de beste resultaten te behalen. 

Bij de start van je project krijg je een deadline waarbinnen we de website live zullen plaatsen. Meestal leveren wij een website binnen de 6 weken op. Toch nog sneller nodig? Indien onze agenda het toelaat, stellen we ons hier heel graag flexibel in op. 

De boodschap luidt: sit back and relax. Wij doen letterlijk alles voor jou. Je hoeft geen enkel woord zelf te schrijven & je hoeft je geen zorgen te maken over het bouwen van je site. Je levert enkel de nodige afbeeldingen aan (of indien gewenst maken wij de nodige foto's zelf). En uiteraard vragen we je regelmatig om feedback zodat je site volledig naar wens is. 

Inbegrepen in ons webdesign is standaard:

• Design van een mooie, gebruiksvriendelijke en responsieve website
• Het schrijven van de webteksten
• Voldoende feedbackmomenten
• Optioneel: Hosting & domeinnaam (met veilig SSL-certificaat)
• Optimalisatie voor vindbaarheid in Google, de SEO
• Snelheidsoptimalisaties voor een betere gebruikservaring van je klant

Ten eerste is dit je domeinnaam (www.jebedrijf.be). We reserveren dit plaatsje op het internet voor jou. Ten tweede is dit een hostingpakket, of eigenlijk jouw ruimte op het internet om je website op te plaatsen. Ten derde garanderen wij via onze partner supersnelle servers waardoor je site steeds mooi inlaadt.

Neen. Je betaalt een eenmalige fee voor het webdesign. Het hostingpakket is jaarlijks opzegbaar indien je dit ten laatste 3 maand voor je vernieuwing aan ons laat weten. 

Verhoog jij binnenkort je omzet met een nieuwe website?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik te genereren via je website. Denk je er aan om een website te laten bouwen? Kom gerust eens langs & we helpen je graag!