Online Vindbaarheid

Iedere ondernemer mikt op de eerste plek in de Google-zoekresultaten. Benieuwd voor wie wij goed scoren in Google? Ontdek het hier!
Quality Nuts

Quality Nuts

Een visueel pareltje van een website voor Quality Nuts, hét kwaliteitsmerk van noten en gedroogde vruchten.
HTC Ter Heyde

HTC Ter Heyde

Webdesign en development voor de Herentalse Tennis- en Padelclub Ter Heyde.
Oxford Fashion

Oxford Fashion

Google Ads & e-mailmarketing voor Oxford Groep met winkels in Antwerpen & Knokke.
VastHoet-beheer

VastHoet-beheer

Een hedendaagse website voor VastHoet-beheer, een syndicus en rentmeester in Groot-Lier.
Olivia Fund

Olivia Fund

Een nieuwe website met online donatieplatform voor kinderkankerorganisatie Olivia Fund.
H-Estate

H-Estate

Webdesign voor vastgoed-investeringsgroep H-Estate uit Herentals.
Pentagon Event Solutions

Pentagon Event Solutions

Uitgebreid webdesign voor Pentagon Event Solutions uit Rumst.

Wat klanten zeggen over hun samenwerking met Yellowwood

Lies Huyskens
Lies HuyskensFotograaf
Lees verder
"Heel leuke samenwerking met Kenneth en William van Yellowwood Marketing! Ze zijn heel professioneel, vriendelijk, flexibel, behulpzaam. Kortom, ze doen er alles aan om het mooiste resultaat te bereiken. Ik heb mijn website door hen laten maken en ben heel tevreden met het design! Echt een aanrader als je op zoek bent naar een professionele webdesigner. Dankjewel Kenneth en William..!"
Ilse De Reze
Ilse De RezeVoorzitter Olivia Fund
Lees verder
"Samen met Yellowwood besloten we om onze oude website in een volledig nieuw jasje te steken. Met een aantrekkelijk design en een sterkere focus op de verschillende bezoekers en de daarbij horende doelstellingen. Het resultaat mag er zijn! Yellowwood maakte van onze website een absoluut pareltje. We zijn hen heel dankbaar voor de persoonlijke service, de vele feedbackmomenten en voor de passie die ze getoond hebben om voor het Olivia Fund te werken."
Christie De Waele
Christie De WaeleMarketing manager Aqua Sport
Lees verder
Deze jongens hebben voor ons bergen verzet ! Wij hebben een zeer duidelijk positief resultaat met dit jong team verkregen !! 👍👍👍
Thomas Boeckx
Thomas BoeckxMarketing manager Pentagon Event Solutions
Lees verder
Yellowwood zorgt voor een persoonlijke aanpak, vlotte communicatie en een professionele service. Wij zijn zeer tevreden over de de samenwerking met Kenneth & William. Ze zijn flexibel, staan open voor vragen, antwoorden snel, nemen initiatief en denken mee om zo samen tot de ideale oplossing te komen. De nieuwe website van Pentagon Event Solutions is een pareltje dat mag gezien worden!
Greet Henderyckx
Greet HenderyckxZaakvoerster Glow Sunless
Lees verder
Beste beslissing om met Yellowwood in zee te gaan voor mijn website en webshop! Alles wat ik wilde hebben ze professioneel tot in de puntjes uitgewerkt, en het straalt volledig uit hoe ik als bedrijf wil overkomen! Top!
Jordy Lauwers
Jordy LauwersProjectleider Trappen Lauwers
Lees verder
Zeer tevreden over de samenwerking met Kenneth & William van Yellowwood. Ze zijn zeer gemotiveerd en leveren geweldig werk af.
Victor Van Uytsel
Victor Van UytselBestuurder Tennis-en padelcentrum 't Sas
Lees verder
De samenwerking met Yellowwood kwam tot stand uit een eerlijk en open gesprek. Na een grondige analyse vertelden ze ons wat er beter kon. We waren meteen overtuigd. Vooral door het enthousiasme dat ze uitstralen en ze willen je bedrijf ook echt mee laten groeien. En dit verhaal trekken ze door in alles wat ze doen. Naast het bouwen van onze nieuwe website, verzorgen ze tot op de dag van vandaag onze Google ads en onze SEO voor The Room & 't Sas. We zijn ze zeker van dat deze samenwerking nog jaren zal blijven duren.
Lies Willemsen
Lies WillemsenZaakvoerder Move 'n More
Lees verder
Heel aangename samenwerking. Ze komen met goede, professionele ideeën en werken deze correct en snel uit. Ze staan open voor vragen, zijn geduldig, antwoorden snel, nemen initiatief,... Aanrader!

Samen aan jouw project beginnen?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen?