Herentals Fietst & Feest

Website voor hét zomerevent van Herentals: HFF!

Project

Informatie

Beschrijving

Herentals Fietst & Feest is hét jaarlijkse wieler- en feest hoogtepunt in Herentals. Twee dagen lang staat alles in het teken van sport, goede muziek en plezier. Een stadshappening die geen gelijke kent in de wijde regio.

Doelstelling

De strijd om eyeballs is zeer belangrijk in de eventsector. HFF wou graag digitaal sterker in de picture komen door een sociale media strategie en vernieuwde website die heel eenvoudig en flexibel aanpasbaar is.

Hoe hielpen we Herentals Fietst & Feest concreet?

Een heel heldere website waarin de bezoeker al zijn vragen terugvindt en waarin nieuwsberichten eenvoudig en prominent kunnen verschijnen. We werkten met een eenvoudig aanpasbaar CMS zodat er heel snel geschakeld kon worden wanneer nodig.
We zetten samen met Thijs en Jules de bakens uit voor de sociale media posts. Copy en design van de posts gebeurden intern door het HFF-team, en wij ondersteunden hen bij enerzijds het adverteren en en anderzijds aligneren van de sociale media strategie.

Project

Resultaat

Een heldere website waarop alle verschillende elementen van HFF aan bod kwamen. De nieuwssectie werd regelmatig up-to-date gehouden zodat renners en muzikanten vlot aangekondigd konden worden. Daarnaast hebben we ook nieuwe sociale media kanalen aangeboord zoals LinkedIn om ook visibiliteit op te bouwen bij een B2B-publiek.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?