Fotografie Lies Huyskens

Een visueel pareltje van een website voor fotografe Lies Huyskens uit Zoersel.
Nieuwe website voor fotografe Lies Huyskens uit Zoersel

Project

Informatie

Beschrijving

Lies Huyskens is een gepassioneerde fotografe uit Zoersel en haalt voldoening uit het vastleggen van belangrijke levensgebeurtenissen. Foto’s zijn er om te koesteren.

Doelstelling

Lies rekende op Yellowwood om een nieuwe website te ontwikkelen waarbij haar referenties volledig tot haar recht kwamen.
Fotografie Lies Huyskens Zoersel website

Hoe hielpen we Fotografie Lies Huyskens concreet?

We bouwden een heldere website met oog voor beelden en esthetiek. In onderling overleg werden zorgvuldig de beelden uitgekozen en maakten we een overtuigende website waarbij de diensten zichzelf verkopen.
Naast het webdesign, schreven we heldere tekstjes. Bij dit project was het echter belangrijk dat er ook niet veel te veel tekst was. De foto's verdienden een prominente plaats. Op basis van een zoekwoordenonderzoek schreven we de teksten zodat Lies goed gevonden wordt in Google.

Project

Resultaat

Lies lanceerde haar nieuwe website en heeft een professioneel, digitaal visitekaartje / portfolio waarmee ze klanten kan overtuigen van de kwaliteit van haar diensten.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?