Maak van je bedrijf een sterk merk met een unieke stijl

Een sterke merkidentiteit die consequent doorgetrokken wordt zorgt voor herkenbaarheid en visibiliteit bij je klanten. Maar je identiteit reikt zelfs verder dan dat en geeft in één visuele opslag weer waarvoor je firma staat & welke waarden en normen je hoog in het vaandel draagt. 

Een sprekende branding begint bij...

Logo

Hét meest zichtbare teken van je firma is ongetwijfeld je logo. Een herkenbaar logo dat stoelt op je bedrijfsidentiteit is dan ook een must.

Huisstijl

Naast een herkenbaar logo staat een consequente huisstijl. Denk hierbij aan een herkenbaar lettertype of kleurgebruik.

Promotiemateriaal

Heeft je bedrijf nood aan een informatieve brochure of organiseer je een evenement en wil je hiervoor een flyer? Ook dit creëert Yellowwood in een weldoordachte huisstijl.

Point-of-Sale

Zorg dat je klant in je verkooppunt je communicatie op aangename & visuele manier ontvangt via Point-of-Sale materiaal. Denk hierbij aan banners of produchtfiches.

Visuals voor social media

Een sterk en opvallend beeld doet je stoppen met scrollen. Je bekijkt de post met een pak meer aandacht. Sterke visuals zijn dan ook cruciaal voor een succesvol sociale media beheer.

Maatwerk

Heb je nog andere grafische designs nodig? Contacteer ons gerust & we bekijken graag wat voor maatwerk we kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een gevelontwerp of raambestickering.

Enkele van onze realisaties

Move 'n More

Move 'n More

Branding & webdesign voor loopcoach- en personal trainer Lies van Move ’n More.
Dakwerken Zeno

Dakwerken Zeno

Onepager en visitekaartjes voor Dakwerken Zeno uit Herentals, specialist in dak-, gevel-, en renovatiewerken.
Move & Sense

Move & Sense

Webdesign en branding voor Move & Sense uit Olen, praktijk voor kinesitherapie en osteopathie.

Ga jij voor sterke, sprekende visuals?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Jouw huisstijl en merkidentiteit ontwikkelen is daar de eerste stap van.