Wil je gratis gevonden worden via de zoekmachines?

Het gedrag van mensen is drastisch veranderd over de afgelopen jaren. De Gouden Gids is niet meer dé referentie om een lokale loodgieter te vinden. Het merendeel van de mensen zoekt via een zoekmachine zoals Google, Yahoo & Bing. Dat is dan ook exact waar jij als lokale ondernemer gevonden wilt worden door relevante “zoekers”.

Hoe doen we dat concreet?

Description tag

Vertel Google wat er op je pagina staat. Een korte, bondige omschrijving waarin belangrijke zoekwoorden terugkomen is cruciaal om je digitale vindbaarheid te verbeteren. Voor kinesitherapiepraktijk Move & Sense schreven we een wervend tekstje waarbij we ook de focus legde op lokale vindbaarheid met het zoekwoord Olen.

Google Mijn Bedrijf

Claim je bedrijfsgegevens en neem een groot deel van de zoekresultaten in Google in. Bij een website-pakket, stellen we ook je Google Mijn Bedrijf account in zodat je nog eenvoudiger wordt teruggevonden. Voor de Neteland Natuurloop voegden we zo een Early Bird Ticket met link naar de ticketverkoop toe.

Google Advertentie Falconers@Work

Ons doel? Samen op n°1!

Boven je concurrenten

Door bovenstaande en nog een 33-tal andere technieken zorgen we ervoor dat jouw bedrijf mikt op de gouden medaille in de Google zoekresultaten én op die manier meer klanten bereikt. Voor bouwonderneming KBX realiseerden we bij het bouwen van een nieuwe website de tweede plaats op het belangrijke zoekwoord "bouwonderneming Herentals". Iedereen die dit intypt in Google, krijgt KBX als één van de voornaamste referenties te zien.

Veelgestelde vragen

SEO staat letterlijk voor Search Engine Optimization. Letterlijk vertaal je dit als: zoekmachineoptimalisatie. SEO heeft dus als doel om je website online vindbaar te maken door zodanig te optimaliseren dat de website hoog in de zoekmachines komt te staan. Dit doen wij onder andere door een 40-tal SEO-optimalisaties uit te voeren, waardoor jouw website online vindbaar wordt door je potentiële klant.

Allereerst is het belangrijk om in het achterhoofd te houden dat zo'n 90% van de Belgen eerst naar Google surft om iets op te zoeken. Of ze nu op zoek zijn naar een loodgieter in Herentals of een restaurant in Antwerpen. Het is dus erg belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google. Daarnaast kijkt zo'n 95% van de "zoekende" mensen alleen maar naar de eerste pagina van Google. Dit is dan ook de plaats waar Yellowwood jouw website wilt krijgen. De tweede pagina is voor ons absoluut geen optie.

Wij gaan altijd tot het uiterste om jou op die felbegeerde eerste plaats in Google te krijgen op een relevant zoekwoord voor jouw onderneming. Kunnen wij dit 100% garanderen? Jammer genoeg niet, want door het sterk ontwikkelde algoritme van Google kan geen enkele eerlijke organisatie jou dit garanderen. Wat wij jou wel garanderen is dat wij altijd alles op alles zetten om mee te blijven met de nieuwste ontwikkelingen binnen Google zodat we jouw website steeds zo hoog mogelijk houden!

Google blijft natuurlijk de nummer 1 zoekmachine waar je hoog wilt scoren in de zoekresultaten. Maar daarnaast zijn Bing en zelfs YouTube ook enorm interessant om aanwezig op te zijn. YouTube biedt leuke kansen om informatieve video's te plaatsen en zo je online vindbaarheid nog meer te verbeteren! Met YouTube ads kan je ook voor een relatief klein budget al adverteren. 

Ja zeker! Het kost misschien wel wat tijd om een blogpost te (laten) schrijven, maar dit is zeker en vast de moeite waard. Door actief een blog bij te houden op je website zien je bezoekers namelijk dat je continu bezig bent met nieuwe content te maken en de uiteenlopende blogonderwerpen zijn een goede manier om organisch te scoren op verschillende, relevante zoekwoorden.

Dit is een vraag waar jammer genoeg geen eenduidig antwoord op kunnen geven. Er zijn namelijk verschillende factoren die de prijs bepalen, zoals uw ambities, de concurrentie en welke zaken je wilt uitbesteden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we bespreken de meest geschikte oplossing voor jouw behoeften!

Scoor jij binnenkort gratis leads via SEO?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik te genereren via je website. Kom gerust eens langs!