Over ons

Op zoek naar een persoonlijk marketingbureau waar je steeds op kan rekenen?

Eind 2019 hebben we samen Yellowwood Marketing opgericht: een online marketingagency waarbij we één op één KMO’s helpen om online meer klanten te bereiken en een sterk merk uit te bouwen. Verwacht geen groot agency waar je voor al je vragen een ticket moet aanmaken, maar een persoonlijk, familiaal bureau waarbij je steeds terecht kan. We zijn altijd bereikbaar en staan voor je klaar om jouw marketingdoelstellingen te behalen.

Leer ons hier beter kennen

Webdesigner William van Yellowwood Marketing Herentals

William Dias Morais

Webdesigner en creatief brein

Met een diploma Marketing en Meertalige Professionele Communicatie op zak is William meer dan klaar om jouw bedrijf digitaal op de kaart te zetten. Op de schoolbanken in Antwerpen ontdekte William dat hij enorm voldoening haalt uit het boosten van ondernemers hun resultaten dankzij online marketing. Een visuele, gebruiksvriendelijke website of een sprekend beeld? William bouwt er met plezier én een oog voor detail aan.

Daarnaast leeft William zich uit als kitesurfer en vind je hem als globetrotter terug op zijn favoriete vakantiebestemmingen bij ofwel familie in Portugal en Brazilië, ofwel in Zuid-Afrika waar hij tijdens zijn eindstage zijn hart verloren is aan het land & bij uitbreiding continent.  

Mijn interesses

Grafisch ontwerpen
88%
Creatief bezig zijn
97%
Fotografie
82%
Reizen
90%

Mijn interesses

Online marketing
92%
Schrijven
95%
Talen
87%
Hardlopen
84%
Copywriter Kenneth van Yellowwood Marketing Herentals

Kenneth Deckers

Copywriter en online strateeg

Een scherpe pen met oog voor digitale strategie. Mede-bestuurder Kenneth studeerde in juni 2019 af aan KdG in Marketing met grote onderscheiding en scherpte zijn pen nog verder aan met een opleiding in de Meertalige Professionele Communicatie aan de Universiteit van Antwerpen. 

Het ondernemerschap kreeg Kenneth met de paplepel mee van thuis. Zijn ouders waren actief als exporteurs in antieke meubelen waardoor Kenneth het reilen en zeilen van het ondernemersleven kent. Wist-je-dat Kenneth’s vader één van de eerste antiquairs was die de kracht van het internet ontdekte & op die manier vanuit Herentals klanten in de Verenigde Staten bereikte? 

Kenneth treedt dan ook met veel goesting in zijn vaders voetsporen als online marketeer en mede-zaakvoerder samen met William binnen Yellowwood Marketing. 

Vanwaar de naam Yellowwood?

Voor hun eindstage Marketing trokken Kenneth en William in februari 2019 naar Kaapstad, Zuid Afrika. Daar gingen ze 3 maand lang werken bij IH Cape Town, een internationale taalschool, en stonden ze in voor alle online marketing over te nemen. Van het schrijven van blogposts tot het maken van relevante social media content.

Het was een uitgebreid takenpakket dat ze aan het denken zette. Want in België zijn er namelijk veel bedrijven die ook nood hebben aan een marketingpartner waar ze op kunnen rekenen. En toen ontstond het idee van een eigen bureau op te richten. Daar in Kaapstad. En net om die reden, kozen ze voor de naam “Yellowwood”. Deze levendige boom is de nationale boom van Zuid-Afrika, een robuuste boom die ze konden bewonderen op Tafelberg en hen doet terugdenken aan een onvergetelijke periode in hun leven.

Je gaat in zee met Kenneth & William van Yellowwood Marketing en je rekent steeds op een heel persoonlijke aanpak. Een vraag of aanpassing mogelijk? Meestal is dit binnen de 48 uur gefixt.

Door het feit dat Yellowwood Marketing niet enkel & alleen websites bouwt, maar ook op strategisch niveau mee nadenkt, resulteert dit in een doelgerichte en analytische aanpak die betere resultaten oplevert. 

Een gloednieuwe website? Of een nieuw logo met bijpassende huisstijl? Of wil je het beheer van je Facebook-pagina uitbesteden? Dankzij onze brede expertise bieden wij een uitgebreide oplossing aan voor elke KMO. 

Door het persoonlijk contact met onze klanten, staan wij ook paraat om de "extra mile" af te leggen. Want alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze klanten. Zo maken we het verschil in een constant veranderende omgeving.

De goede keuze?

Kies voor een betrouwbare marketing-partner en haal het onderste uit de kan voor jouw firma. 

Wat klanten zeggen over de samenwerking

Lies Huyskens
Lies HuyskensFotograaf
Lees verder
"Heel leuke samenwerking met Kenneth en William van Yellowwood Marketing! Ze zijn heel professioneel, vriendelijk, flexibel, behulpzaam. Kortom, ze doen er alles aan om het mooiste resultaat te bereiken. Ik heb mijn website door hen laten maken en ben heel tevreden met het design! Echt een aanrader als je op zoek bent naar een professionele webdesigner. Dankjewel Kenneth en William..!"
Ilse De Reze
Ilse De RezeVoorzitter Olivia Fund
Lees verder
"Samen met Yellowwood besloten we om onze oude website in een volledig nieuw jasje te steken. Met een aantrekkelijk design en een sterkere focus op de verschillende bezoekers en de daarbij horende doelstellingen. Het resultaat mag er zijn! Yellowwood maakte van onze website een absoluut pareltje. We zijn hen heel dankbaar voor de persoonlijke service, de vele feedbackmomenten en voor de passie die ze getoond hebben om voor het Olivia Fund te werken."
Christie De Waele
Christie De WaeleMarketing manager Aqua Sport
Lees verder
Deze jongens hebben voor ons bergen verzet ! Wij hebben een zeer duidelijk positief resultaat met dit jong team verkregen !! 👍👍👍
Greet Henderyckx
Greet HenderyckxZaakvoerster Glow Sunless
Lees verder
Beste beslissing om met Yellowwood in zee te gaan voor mijn website en webshop! Alles wat ik wilde hebben ze professioneel tot in de puntjes uitgewerkt, en het straalt volledig uit hoe ik als bedrijf wil overkomen! Top!
Jordy Lauwers
Jordy LauwersProjectleider Trappen Lauwers
Lees verder
Zeer tevreden over de samenwerking met Kenneth & William van Yellowwood. Ze zijn zeer gemotiveerd en leveren geweldig werk af.
Victor Van Uytsel
Victor Van UytselBestuurder Tennis-en padelcentrum 't Sas
Lees verder
De samenwerking met Yellowwood kwam tot stand uit een eerlijk en open gesprek. Na een grondige analyse vertelden ze ons wat er beter kon. We waren meteen overtuigd. Vooral door het enthousiasme dat ze uitstralen en ze willen je bedrijf ook echt mee laten groeien. En dit verhaal trekken ze door in alles wat ze doen. Naast het bouwen van onze nieuwe website, verzorgen ze tot op de dag van vandaag onze Google ads en onze SEO voor The Room & 't Sas. We zijn ze zeker van dat deze samenwerking nog jaren zal blijven duren.
Lies Willemsen
Lies WillemsenZaakvoerder Move 'n More
Lees verder
Heel aangename samenwerking. Ze komen met goede, professionele ideeën en werken deze correct en snel uit. Ze staan open voor vragen, zijn geduldig, antwoorden snel, nemen initiatief,... Aanrader!

Scoor jij binnenkort online?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik & omzet te genereren. Boek je vrijblijvend intakegesprek.