William & Kenneth

Twee beste vrienden en globetrotters, maar ook een sterk, complementair duo op vlak van online marketing. 

Eind 2019 hebben we samen Yellowwood Marketing opgericht: een online marketingagency waarbij we één op één KMO’s helpen om online meer klanten te bereiken en een sterk merk uit te bouwen. 

Leer ons nog beter kennen

Webdesigner William

William Dias Morais

Web- en grafisch designer William studeerde in juni 2019 af als online marketeer van de Karel de Grote Hogeschool met onderscheiding. Op de schoolbanken in Antwerpen ontdekte William dat hij enorm voldoening haalt uit het boosten van ondernemers hun resultaten dankzij online marketing. Een visuele, gebruiksvriendelijke website of een sprekend beeld? William bouwt er met plezier én een oog voor detail aan.

Daarnaast leeft William zich uit als kitesurfer en vind je hem als globetrotter terug op zijn favoriete vakantiebestemmingen bij ofwel familie in Portugal en Brazilië, ofwel in Zuid-Afrika waar hij tijdens zijn eindstage zijn hart verloren is aan het land & bij uitbreiding continent.  

Mijn interesses

Grafisch ontwerpen
88%
Creatief bezig zijn
97%
Voetbal
82%
Reizen
90%

Mijn interesses

Ondernemen
98%
Online marketing
89%
Talen
92%
Hardlopen
84%
Copywriter Kenneth

Kenneth Deckers

Een scherpe pen met oog voor digitale strategie. Mede-bestuurder Kenneth studeerde in juni 2019 af aan de Karel de Grote Hogeschool in Marketing met grote onderscheiding. 

Het ondernemerschap kreeg Kenneth met de paplepel mee van thuis. Zijn ouders waren actief als exporteurs in antieke meubelen waardoor Kenneth het reilen en zeilen van het ondernemersleven kent. Wist-je-dat Kenneth’s vader één van de eerste antiquairs was die de kracht van het internet ontdekte & op die manier vanuit Herentals klanten in de Verenigde Staten bereikte? 

Kenneth treedt dan ook met veel goesting in zijn vaders voetsporen als online marketeer en mede-zaakvoerder samen met William binnen Yellowwood Marketing. 

Je gaat in zee met Kenneth & William van Yellowwood Marketing en je rekent steeds op een heel persoonlijke aanpak. Een vraag of aanpassing mogelijk? Meestal is dit binnen de 48 uur gefixt.

Door het feit dat Yellowwood Marketing niet enkel & alleen websites bouwt, maar ook op strategisch niveau mee nadenkt, resulteert dit in een doelgerichte en analytische aanpak die betere resultaten oplevert. 

Een gloednieuwe website? Of een nieuw logo met bijpassende huisstijl? Of wil je het beheer van je Facebook-pagina uitbesteden? Dankzij onze brede expertise bieden wij een uitgebreide oplossing aan voor elke KMO. 

Door het persoonlijk contact met onze klanten, staan wij ook paraat om de "extra mile" af te leggen. Want alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze klanten. Zo maken we het verschil in een constant veranderende omgeving.

De goede keuze?

Kies voor een betrouwbare marketing-partner en haal het onderste uit de kan voor jouw firma. 

Scoor jij binnenkort online?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik & omzet te genereren. Boek je vrijblijvend intakegesprek.