Geen tijd om jouw sociale media te onderhouden? Of wil je adverteren?

Facebook telt 2,8 miljard leden ofwel 35% van de ganse planeet. 500 miljoen mensen scrollen dagelijks door honderden Instagram-foto’s. 310 miljoen professionele profielen netwerken via LinkedIn.

En jij? Hoe maak jij met je bedrijf gebruik van deze sociale mediakanalen? Dit vormt een gigantische opportuniteit om via kwalitatieve posts & doelgerichte advertenties het juiste publiek te bereiken. Wij verzorgen interactief jouw sociale media.

Laat je Social Media over aan experts

Je spaart tijd uit en kan je focussen op je eigen onderneming. Dat is natuurlijk waar jouw specialiteit ligt.

Dankzij deze samenwerking kunnen we ook Social Media advertising uitgebreid aanbieden. Uitbreiden is dus mogelijk.

Het is ook mogelijk om fotografie en videografie af te nemen bij ons. Wij zorgen voor de coördinatie en spreken één van onze freelancers aan.

Één aanspreekpunt, maar je geniet wel van drie verschillende experts. Emma als grafisch designer, Kenneth als copywriter en William als advertising expert.

Een content plan waar je je input in kan geven en je de postjes per kanaal makkelijk terugvindt en de gebruikte beelden.

Regelmatige rapportage zodat je inzicht hebt in de prestaties van je sociale media en we kunnen bijsturen.

Waarom kiezen voor Yellowwood?

Besteed het beheer van je Social Media uit aan experts. Zo blijft je pagina relevant, wordt die op consistente manier onderhouden & blijf je top-of-mind bij je (potentiële) klanten.

Consistentie

Via een content plan zorgen we voor een consistente stroom aan content. Dit biedt enerzijds een handige manier om regelmatig te posten op sociale media. Anderzijds is het nog steeds mogelijk om op actuele thema’s in te haken door de grote flexibiliteit.

Kwalitatief

Doordat we mee aan de knoppen van je sociale media zitten, zorgen we voor kwalitatieve posts. Gebaseerd op een hashtagonderzoek en steeds conform de meest recente algoritmes. Zo krijg jij het grootst mogelijke bereik.

Visueel sterk

Naast leuke tekstjes zijn visuals op sociale media enorm belangrijk. We zorgen voor leuke, opvallende visuals die je likers doen stoppen met scrollen zodat ze aandachtig je post bekijken.

Extra bereik

Dankzij sociale media kan je je bereik in één klap vergroten. Door regelmatig te posten blijf je in de gedachten van mogelijke klanten.

Adverteren op Social Media? Een top idee!

Social Media - Facebook Advertenties

Facebook Advertenties

2,8 miljard mensen gebruiken Facebook op maandelijkse basis. Een heel groot deel van je doelgroep is dus op dit sociale medium aanwezig. Het is voor jou als bedrijf dan ook enorm belangrijk om niet alleen regelmatig content te posten, maar ook om in te zetten op advertenties via Facebook. Waarom is het opportuun voor jou als ondernemer om in te zetten op dit kanaal?

Je kan op microniveau targetten. Facebook heeft een schat aan data en kan beter een profiling doen dan de FBI. Dit heeft een enorme waarde voor je advertentiecampagne. Via het instellen van de juiste doelgroepen, bereik je enorm relevante, potentiële klanten.

Dankzij de artificiële intelligentie die schuilgaat achter Facebook Ads bereik je steeds meer en meer mensen binnen je doelgroep. Zo wordt je budget optimaal gespendeerd.

Zoals eerder aangehaald, zitten enorm veel mensen op Facebook. Daarom is dit een belangrijk advertentiekanaal omdat een groot deel van je doelgroep daar actief is.

Wil je bezoekers van je site die toch geen offerte hebben aangevraagd of product gekocht nogmaals bereiken? Dat kan via remarketing. Daarbij gaan we je websitebezoekers advertenties tonen in een bepaalde tijd na hun bezoek. Zo blijft je merk constant top-of-mind.

Het is enorm belangrijk om mee te zijn met de nieuwste trends qua content. De ene maand scoort video enorm goed, de andere maand zijn infographics trending. Reken op een ervaren marketingpartner om je hierin bij te staan.

Enkele van onze realisaties

Crelan Lier

Crelan Lier

Webdesign, social media en Google Ads voor bankkantoor Crelan Lier.
Cumfides Verzekeringen

Cumfides Verzekeringen

Webdesign en Google Ads voor Cumfides Verzekeringen uit Lier.
Neteland Natuurloop

Neteland Natuurloop

Copywriting, webdesign, Facebook Ads, social media management en marketingstrategie voor Neteland Natuurloop VZW.

Ontdek onze pakketjes

In samenwerking met Emma van grafisch designbureau Hendrickx Studio.

Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3
Één aanspreekpunt
Copywriting
Advertentiecampagnes
Stockfoto's
Grafische optimalisatie
Posts per week 1 1-2 +2
Kanalen FB / INSTAGRAM FB / IG / LinkedIn FB / IG / LinkedIn
Blogposts
Contentkalender Maandelijks Maandelijks Maandelijks
Rapportage 1 per kwartaal 1 per maand 1 per maand
Responstijd Best effort Binnen 72 uur Binnen 48 uur

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum.

Lorem ipsum.

Scoor jij binnenkort via sociale media?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen om jouw sociale media kanalen te verzorgen. Eens brainstormen?