Wil je meer producten verkopen aan de hand van een webshop?

Heb je plannen om je verkoop ook digitaal uit te breiden? Dat is een topidee want via het internet bereik je de ganse wereld in enkele muisklikken. Een webshop is dan ook een prima investering om je bereik te vergroten zonder in te boeten op de troeven die je in je fysieke winkel biedt. 

Jouw splinternieuwe webshop heeft

Een overzichtelijke structuur

Yellowwood staat je op alle niveau's bij om een overzichtelijke webshop te bouwen. Van design tot productcopy en advies over betaal- en verzendmodules.

Een veilige betaalmodule

Je klant betaalt in enkele eenvoudige muisklikken of swipes zijn bestelling binnen je webshop. We voorzien een gepaste integratie zodat de betaling veilig verloopt.

Gemakkelijke verzending

Wil je je klanten hun pakketjes laten afhalen of voorzien we een handige verzendoplossing die bovendien automatisch labels print en factureert?

Een professioneel design

Een professioneel en gebruiksvriendelijk design met snelle laadtijd garandeert een smetteloze ervaring zodat je klanten heel vlot en met plezier online winkelen.

Een mobiele versie

& ook voor tablet natuurlijk. Want maar liefst 50% van de gebruikers surft via mobiel of tablet. Ook Google smult van een smartphone-geoptimaliseerde webshop.

Een gratis privacybeleid

Van ons krijg je een up-to-date privacy- en cookiebeleid zodat jij je absoluut geen zorgen hoeft te maken over de GDPR-wetgeving. Ook jouw algemene voorwaarden voegen wij toe.

Enkele van onze realisaties

Cosmedisch instituut Cascade

Cosmedisch instituut Cascade

Webdesign met afsprakenmodule en responsieve webshop voor cosmedisch instituut Cascade in Wijnegem.
Droomijs Lint

Droomijs Lint

Een nieuwe website met webshop voor Droomijs in Lint, waar je heerlijke ijstaarten kan kopen.
Glow Beauty

Glow Beauty

Webdesign met webshop voor Sunless Tanning studio Glow Beauty uit Berlaar.​

Veelgestelde vragen

Voor het opmaken van een webshop rekenen we minimaal een budget van 3.750 euro voor zowel het website- en webshopluik. Dit omvat ook een webshopplan waarbij we ook advies verlenen voor je betalingen & verzendingen.

Bij de start van je project krijg je een deadline waarbinnen we de webshop live zullen plaatsen. Meestal leveren wij een webshop binnen de 8 weken op. Toch nog sneller nodig? Indien onze agenda het toelaat, stellen we ons hier heel graag flexibel in op. 

De boodschap luidt: sit back and relax. Wij doen letterlijk alles voor jou. Je hoeft geen enkel woord zelf te schrijven & je hoeft je geen zorgen te maken over het bouwen van je webshop. Je levert enkel de nodige afbeeldingen aan. En uiteraard vragen we je regelmatig om feedback zodat je webshop volledig naar wens is. 

Voor je levering van je bestellingen hebben we ook een ideale oplossing voorhanden met een tool (SendCloud) die automatisch de meest gunstige verzendtarieven berekent voor jou. Ook genereert de tool automatisch de verzendingslabels zodat je geen extra workload op je moet nemen.

Inbegrepen in een pakketje webshopdesign is standaard:

• Design van een mooie, gebruiksvriendelijke en responsieve webshop
• Minimum 5-10 websitepagina's om je bezoeker meer informatie te bieden
• Het schrijven van de webteksten en productcopy
• Hosting & domeinnaam (met veilig SSL verbindingscertificaat - zo shopt je klant in een veilige omgeving)
• Optimalisatie voor vindbaarheid in Google (SEO)
• Verschillende betalingsmethodes (naargelang je behoeften)
• Verschillende verzendingsmethodes (naargelang je noden)

We adviseren hier steeds op maat en werken met alle bekende tools zoals Payconic en Mollie zodat een vlotte & veilige betaling gegarandeerd is. 

Ten eerste is dit je domeinnaam (www.jebedrijf.be). We reserveren dit plaatsje op het internet voor jou. Ten tweede is dit een hostingpakket, of eigenlijk jouw ruimte op het internet om je website op te plaatsen. Ten derde garanderen wij via onze partner supersnelle servers waardoor je site steeds mooi inlaadt.

Neen. Je webshop betaal je eenmalig. Het hostingpakket is jaarlijks opzegbaar indien je dit ten laatste 3 maand voor je vernieuwing aan ons laat weten. 

Verkoop jij binnenkort via je webshop?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen omzet te genereren via een webshop. Eens samen brainstormen?