Webshops

Verkoop meer aan de hand van e-commerce.

Heb je plannen om je verkoop ook digitaal uit te breiden? Dat is een topidee want via het internet bereik je de ganse wereld in enkele muisklikken. Een webshop laten bouwen is dan ook een prima investering om je bereik te vergroten zonder in te boeten op de troeven die je in je fysieke winkel biedt. 

Jouw nieuwe webshop heeft

Een overzichtelijke structuur

Yellowwood staat je op alle niveau's bij om een overzichtelijke webshop te bouwen. Van design tot productcopy en advies over betaal- en verzendmodules.

Een professioneel design

Een professioneel en gebruiksvriendelijk design met snelle laadtijd garandeert een smetteloze ervaring zodat je klanten heel vlot en met plezier online winkelen.

Een mobiele versie

& ook voor tablet natuurlijk. Want maar liefst 50% van de gebruikers surft via mobiel of tablet. Ook Google smult van een smartphone-geoptimaliseerde webshop.

Een veilige betaalmodule

Je klant betaalt in enkele eenvoudige muisklikken of swipes zijn bestelling binnen je webshop. We voorzien een gepaste integratie zodat de betaling veilig verloopt.

Gemakkelijke verzending

Wil je je klanten hun pakketjes laten afhalen of voorzien we een handige verzendoplossing die bovendien automatisch labels print en factureert?

Een gratis privacybeleid

Van ons krijg je een up-to-date privacy- en cookiebeleid zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de GDPR-wetgeving. Ook jouw algemene voorwaarden voegen wij toe.

Een webshop van A tot Z

Onze webshopprojecten zijn bij ons altijd een all-in formule. Alleen zo kunnen we écht goede resultaten behalen. De basis van een goede webshop begint voor ons bij onderstaande punten.

Voorbeelden van een webshop door Yellowwood Marketing Herentals

Een responsief design

1 of 9

Duidelijke producten en prijzen / kortingen

2 of 9

Handige filters o.b.v. categorie, prijs, kleur, …

3 of 9

Duidelijke CTA

4 of 9

Gemakkelijke toegang tot het winkelmandje

5 of 9

Veilige verbinding

6 of 9

Een duidelijke navigatiestructuur

7 of 9

Een mijn-accountpagina waar je klant gemakkelijk inlogt

8 of 9

Mooie beelden

9 of 9

Hoe gaan wij te werk?

1.

Intakegesprek

Via een uitgebreid intakegesprek leren we jou als zaakvoerder, je bedrijf, producten en sector beter kennen. We komen te weten wat je verwachtingen zijn en wat je wel of niet wil zien. Op die manier kunnen we een gepast strategisch advies voor jouw nieuwe webshop formuleren. Je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd.

2.

Content interview

Na goedkeuring van de offerte komen we nogmaals ter plaatse om een content interview te doen. Hierbij gaan we meer in diepte over je business: wat zijn je USP’s? Hoe wil je je profileren? Copywriter Kenneth gebruikt dit interview als basis voor zijn webteksten. Ook de branding en beelden worden dan besproken. Heb je al een logo & huisstijl of moeten we er samen nog een ontwikkelen?

3.

We maken het design

Wanneer de teksten zijn geschreven en we alle beelden hebben ontvangen, gaan we met een eerste design beginnen. Spannend! Zo krijg je als het ware een prototype van je webshop te zien, zonder dat de webshop al echt online staat. Dit geeft veel ruimte om jouw feedback goed te verwerken.

4.

Tussentijdse feedback

Tijdens het creatieproces van je webshop is er alle ruimte voor feedback. We voorzien hier twee feedbackrondes. Je zit zelf mee aan de knoppen en bepaalt mee hoe het eindresultaat er zal uitzien. Nu is het moment om gericht feedback te geven op het design. Wanneer dit design afgeklopt is, gaan we verder met bouwen.

5.

Webshop gaat in development

Zodra het prototype vastligt, gaat William verder met het bouwen van de liveversie in een privé-omgeving die alleen jij kan zien. Eventueel zetten we een leuke teaser klaar of een “coming soon”-pagina om de nieuwsgierige, vroege bezoeker te triggeren.

6.

Nogmaals feedback, woohoow!

Wanneer de webshop gebouwd is, gaan we nog eens uitgebreid door alle pagina’s, voegen we de afgesproken hoeveelheid producten toe en testen we de functionaliteiten zodat alles zeker goed werkt. De laatste details worden besproken tijdens maximum twee feedbackrondes. Hierna komt de finishlijn in zicht en we zijn bijna klaar om bezoekers te ontvangen in je digitale webomgeving.

7.

Je webshop staat live & brengt resultaat op

Je nieuwe webshop staat live & wordt door ons voorzien van alle verzending- en betalingssoftware, de SEO-optimalisaties zodat je goed gevonden wordt in Google, alle snelheidsoptimalisaties, veiligheidsinstellingen, enz… Nu kan het echte werk beginnen: producten online verkopen!

8.

After-service & onderhoud

Per kwartaal rapporteren wij de resultaten. Zo blijf jij altijd op de hoogte van hoe je webshop het doet! Naast hoogkwalitatieve hosting en zeer sterke, veilige software, geniet je binnen het onderhoudspakketje van alle nodige updates. Je webshop ligt nooit onverwacht plat. Optioneel geniet je van 3 service-uren waarbij we kleine aanpassingen kunnen doen.

Veelgestelde vragen

De prijs van jouw webshop hangt van enorm veel factoren af. Hoe uitgebreid wil je je webshop? Heb je nood aan verschillende functionaliteiten? Tijdens een intakegesprek stellen we gericht vragen en adviseren we jou welk soort webshop je nodig hebt. Daarbij krijg je ook steeds een webshopplan waarin we ook advies verlenen voor je betalingen & verzendingen.

Bij de start van je project krijg je een deadline waarbinnen we de webshop live zullen plaatsen. Meestal leveren wij een webshop binnen de 8 weken op. Toch nog sneller nodig? Indien onze agenda het toelaat, stellen we ons hier heel graag flexibel in op. 

De boodschap luidt: sit back and relax. Wij doen letterlijk alles voor jou. Je hoeft geen enkel woord zelf te schrijven & je hoeft je geen zorgen te maken over het bouwen van je webshop. Je levert enkel de nodige afbeeldingen aan. En uiteraard vragen we je regelmatig om feedback zodat je webshop volledig naar wens is. 

Voor je levering van je bestellingen hebben we ook een ideale oplossing voorhanden met een tool (SendCloud) die automatisch de meest gunstige verzendtarieven berekent voor jou. Ook genereert de tool automatisch de verzendingslabels zodat je geen extra workload op je moet nemen.

Inbegrepen in ons  webshopdesign is standaard:

• Design van een mooie, gebruiksvriendelijke en responsieve webshop
• Minimum 5-10 websitepagina's om je bezoeker meer informatie te bieden
• Het schrijven van de webteksten en productcopy
• Optioneel: Hosting & domeinnaam (met SSL-certificaat voor een veilige shopomgeving)
• Optimalisatie voor vindbaarheid in Google, de SEO
• Verschillende betalingsmethodes, naargelang je behoeften
• Verschillende verzendingsmethodes, naargelang je noden

We adviseren hier steeds op maat en werken met alle bekende tools zoals Payconic en Mollie zodat een vlotte & veilige betaling gegarandeerd is. 

Ten eerste is dit je domeinnaam (www.jebedrijf.be). We reserveren dit plaatsje op het internet voor jou. Ten tweede is dit een hostingpakket, of eigenlijk jouw ruimte op het internet om je website op te plaatsen. Ten derde garanderen wij via onze partner supersnelle servers waardoor je site steeds mooi inlaadt.

Neen. Je webshop betaal je eenmalig. Het hostingpakket is jaarlijks opzegbaar indien je dit ten laatste 3 maand voor je vernieuwing aan ons laat weten. 

Verkoop jij binnenkort je producten via een webshop?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen omzet te genereren via een webshop. Eens samen brainstormen om je nieuwe webshop te laten bouwen?