Social Media Beheer

Geen tijd om jouw sociale media te onderhouden? Of wil je hulp bij het beheren van je social media?

Facebook telt 2,8 miljard leden ofwel 35% van de ganse planeet. 500 miljoen mensen scrollen dagelijks door honderden Instagram-foto’s. 310 miljoen professionele profielen netwerken via LinkedIn.

En jij? Hoe maak jij met je bedrijf gebruik van deze sociale mediakanalen? Dit vormt een gigantische opportuniteit om via kwalitatieve posts en content het juiste publiek te bereiken. Wij verzorgen interactief jouw sociale media.

Laat je Social Media uitbesteden door experts

Content plan

Een content plan waar je je input in kan geven en je de postjes per kanaal makkelijk terugvindt en de gebruikte beelden.

Bespaar tijd

Door je Social Media uit te besteden bespaar je tijd uit en kan je focussen op je eigen onderneming. Dat is natuurlijk waar jouw specialiteit ligt.

Één aanspreekpunt

Één aanspreekpunt, maar je geniet wel van drie verschillende experts. Emma als grafisch designer, Kenneth als copywriter en William als advertising expert.

Advertenties

Dankzij deze samenwerking kunnen we ook Social Media Advertising uitgebreid aanbieden. Zo bereik je nog meer dan ooit je doelgroep.

Rapportage

Regelmatige en kritische rapportage zodat je inzicht hebt in de prestaties van je Sociale Media en we kunnen bijsturen waar nodig.

Foto-en videografie

Het is ook mogelijk om fotografie en videografie af te nemen bij ons. Wij zorgen voor de coördinatie en spreken één van onze freelancers aan.

Waarom kiezen voor Yellowwood?

Besteed het beheer van je Social Media uit aan experts. Zo blijft je pagina relevant, wordt die op consistente manier onderhouden & blijf je top-of-mind bij je (potentiële) klanten.

Via een content plan zorgen we voor een consistente stroom aan content. Dit biedt enerzijds een handige manier om regelmatig te posten op sociale media. Anderzijds is het nog steeds mogelijk om op actuele thema’s in te haken door de grote flexibiliteit.

Doordat we mee aan de knoppen van je sociale media zitten, zorgen we voor kwalitatieve posts. Gebaseerd op een hashtagonderzoek en steeds conform de meest recente algoritmes. Zo krijg jij het grootst mogelijke bereik.

Naast leuke tekstjes zijn visuals op sociale media enorm belangrijk. We zorgen voor leuke, opvallende visuals die je likers doen stoppen met scrollen zodat ze aandachtig je post bekijken.

Dankzij Sociale Media kan je je bereik in één klap vergroten. Door regelmatig te posten blijf je in de gedachten van je doelgroep en worden zij mogelijke klanten. 

Adverteren op Social Media? Een top idee!

Logo Facebook voor Social Media Advertenties

Facebook Ads

2,8 miljard mensen gebruiken Facebook op maandelijkse basis. Een heel groot deel van je doelgroep is dus op dit sociale medium aanwezig. Bereik deze mensen door te adverteren op Facebook.

Logo LinkedIn voor Social Media Advertenties

LinkedIn Ads

De Facebook voor professionals, een enorm krachtig platform om op te adverteren. Zeker als je vacatures wil invullen of offertes wil scoren als een B2B-bedrijf.

Logo YouTube voor Social Media Advertenties

YouTube Ads

Een relatief goedkoop platform om op te adverteren maar dankzij de schat aan data van Google bieden advertenties op YouTube enorm veel mogelijkheden om potentiële klanten te bereiken.

Ontdek onze pakketjes

In samenwerking met Emma van grafisch designbureau Hendrickx Studio.

Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3
Één aanspreekpunt
Copywriting
Advertentiecampagnes
Stockfoto's
Grafische optimalisatie
Posts per week 1 1-2 +2
Kanalen FB / INSTAGRAM FB / IG / LinkedIn FB / IG / LinkedIn
Blogposts
Contentkalender Maandelijks Maandelijks Maandelijks
Rapportage 1 per kwartaal 1 per maand 1 per maand
Responstijd Best effort Binnen 72 uur Binnen 48 uur

Veelgestelde vragen

Je hebt meer tijd om je te focussen op je business en toch heb je wekelijks verschillende contactpunten met je klant. Zo blijf je top-of-mind als bedrijf en draag je wekelijks je positionering uit door proactief te communiceren. Op die manier kan je sneller groeien als bedrijf.

We gaan je volledig ontzorgen op gebied van sociale media. Onze pakketten om op recurrente basis je sociale media te verzorgen beginnen vanaf 399 euro. Je wordt dan volledig begeleid en moet niet meer eindeloos lang nadenken over wat je nu weer op je sociale media kan zetten.

Het budget voor advertenties op sociale media is zeer afhankelijk van de doelstelling. Wil je je naamsbekendheid in de buurt vergroten en dus veel mensen bereiken? Wil je via e-commerce (Facebook Shopping bijvoorbeeld) producten verkopen? Wil je sollicitaties binnen krijgen via LinkedIn? De budgetten lopen naargelang de doelstelling uiteen. We adviseren graag een richtbudget afhankelijk van jouw doelstelling.

Organisch bereik is volledig gratis en krijg je doordat mensen in interactie gaan met je berichten (liken, delen, reageren, …). Zo verschijnt je bericht in het nieuwsoverzicht van mensen die buiten je organisatie staan en je nog niet volgen. Via betalend bereik gaan we via advertising heel doelgericht mensen kunnen bereiken.

Door je strategisch te profileren als ondernemer kan je je personal branding verzorgen. We bouwen een authentieke personal brand waarbij je waardevolle content deelt zodat klanten naar jou komen zonder dat jij ze proactief moet benaderen. Social selling is onder andere op LinkedIn van belang. 

Je potentiële klanten spenderen ongetwijfeld veel tijd op Facebook, LinkedIn, Instagram of Tiktok. Door je klant goed te kennen en te weten op welke kanalen hij of zij actief is, kan je gericht posts maken om je producten of diensten te promoten. Zo blijf jij als bedrijf top-of-mind. Ook voor aanwervingen is het belangrijk om je sociale media te verzorgen. Ga je op teambuilding met je bedrijf? Plaats dan zeker wat selfies op sociale media zodat potentiële werknemers weten dat je een leuke firma bent om bij te werken.

Jazeker. Volgens het Imec rapport spendeert de Belg gemiddeld 188 minuten per dag op sociale media, waarvan 75 minuten (meer dan 1 uur per dag!) op sociale media kanalen. De app’s van Zuckerberg (Facebook, Instagram, Whatsapp en Messenger) zijn nog steeds het populairste. Al zijn er grote verschillen tussen leeftijdsgroepen. Je klant kennen is dus cruciaal voor succes op sociale media.

We zitten per kwartaal of eenmaal per maand samen om te bespreken wat er reilt en zeilt in je bedrijf. Is er een nieuwe werknemer die voorgesteld moet worden? Of vindt er een opendeurdag plaats? We werken het graag voor je uit in een sociale media campagne. Bovendien krijg je een rapportage van de prestaties van de afgelopen periode.

Nee, je hangt niet vast aan ons met een juridisch contract. Wel vragen we enkele maanden het vertrouwen om ook de advertenties up and running te krijgen. We kunnen namelijk pas echt een correct beeld vormen van de resultaten na enkele maanden.

Scoor jij binnenkort met jouw social media?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen met jouw social media?