HTC Ter Heyde

De Herentalse Tennis- en Padelclub Ter Heyde heeft haar online zichtbaarheid een boost gegeven.
Een nieuwe website voor Herentalse Tennisclub Ter Heyde door Yellowwood Marketing

Project

Informatie

Beschrijving

HTC Ter Heyde is al sinds de jaren ’80 een begrip in de tenniswereld in Herentals en daarbuiten. Ook waren ze een pionier in de nu zeer populaire padelsport.

Doelstelling

Met dit project wouden Marianne Maes en Christian Dolfyn enerzijds hun online zichtbaarheid verbeteren met een nieuwe website en anderzijds de inschrijvingsprocedure voor lessen & stages automatiseren en digitaliseren.
Een nieuwe website voor Herentalse Tennisclub Ter Heyde door Yellowwood Marketing

Hoe hielpen we HTC Ter Heyde concreet?

Een nieuwe website die op een heldere manier de twee sporten en alle mogelijkheden rond stages en lessen weergeeft was een belangrijke doelstelling. Door een heldere flow op de homepagina te gebruiken en een duidelijke opdeling tussen de twee sporten, navigeert de website vlot.
Daarnaast hebben we de unieke faciliteiten die Ter Heyde biedt qua B2B-aanbod voor teambuildings en privéfeesten niet uit het oog verloren. Ook proberen we via gerichte SEO-pagina's nieuwe doelgroepen zoals mountainbikers en wandelaars naar de club te lokken.
De inschrijvingsprocedures voor lessen & stages kunnen nu grotendeels geautomatiseerd verlopen via een tool die we hebben gebouwd. Elke deelnemer krijgt een automatische mail en de eigenaars kunnen heel eenvoudig via een liveconnectie kijken hoeveel personen voor welke les hebben ingeschreven.

Project

Resultaat

Een duidelijke en overzichtelijke website die in de smaak valt bij zowel leden als niet-leden en een inschrijvingsprocedure die zo goed als automatisch loopt is het resultaat van onze samenwerking. Zo winnen Marianne en Christian aan kostbare tijd die ze kunnen steken in de uitbouw van hun club.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?