VastHoet

Een hedendaagse website voor VastHoet-beheer, een syndicus en rentmeester in Groot-Lier.
Website VastHoet-beheer uit Lier

Project

Informatie

Beschrijving

Pieter Hoet en Harry De Smedt zijn de twee bestuurders van VastHOET-beheer. Als syndicus en rentmeester beheren ze vastgoedeigendommen in de regio Groot-Lier.

Doelstelling

Harry en Pieter wouden een gebruiksvriendelijke website die goed scoort op lokale zoekwoorden zodat ze nieuwe klanten kunnen aantrekken.
Nieuwe website voor VastHoet-beheer Lier

Hoe hielpen we VastHoet concreet?

De website kent twee grote takken, het syndicusluik en het rentmeesterschap. Beide diensten richten zich op verschillende doelgroepen en zijn daarom helder opgesplitst. Via een duidelijke webstructuur komt de bezoeker terecht op een contactpagina waar hij gemakkelijk een afspraak kan aanvragen via een handig contactformulier.
We schreven alle webteksten van VastHoet-beheer volgens de regels van de kunst. Met SEO-copywriting baseerden we de webteksten op een grondig zoekwoordenonderzoek. Hierdoor konden we relevante, lokale zoekwoorden toevoegen aan onze teksten zodat VastHoet-beheer vlot gevonden wordt in Lier.

Project

Resultaat

Een responsieve en gebruiksvriendelijke website die VastHOET-beheer op professionele manier in de lokale markt zet. Ook de prestaties op lokale zoektermen ziten al goed, zodat er nieuwe leads kunnen binnenkomen en ze veel afspraken binnenkrijgen via het formulier.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?