Quality Nuts

Een visueel pareltje van een website voor Quality Nuts, hét kwaliteitsmerk van noten en gedroogde vruchten.

Project

Informatie

Beschrijving

Quality Nuts is sinds 1989 hét kwaliteitsmerk voor fijnproevers met een passie voor authentieke producten die ten volle willen genieten van pure smaken. Al hun noten en zuidvruchten worden nauwkeurig met de hand geselecteerd. Begin 2022 werden ze overgenomen door Ranobo.

Doelstelling

Om het succes van Quality Nuts naar een hoger niveau te tillen, wouden ze een rebranding van het merk gericht op eigenaars van speciaal-en delicatessenzaken. Een onderdeel van deze rebranding is natuurlijk een gloednieuwe website.

Hoe hielpen we Quality Nuts concreet?

De website realiseerden we in samenwerking met Bruiz uit Herentals. Zij voorzagen een prachtig design en wij bouwden een responsieve website met een duidelijke architectuur, mooie beelden en video-integratie.

Project

Resultaat

Het resultaat is een prachtige website waarop de bezoeker op een visuele manier kan kennismaken met het bedrijf, het assortiment en de topproducten uit hun gamma. Contact opnemen doen eigenaars van speciaal- en delicatessenzaken gemakkelijk via het gebruiksvriendelijk contactformulier.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?