Logo Design

Een sterk en uniek logo vertegenwoordigt jouw bedrijf

Een logo is de meest visuele afspiegeling van jouw bedrijf. Het is de basis van jouw bedrijfsimago. Vanzelfsprekend dat jouw logo dus uniek moet zijn & een mooie uitstraling moet bieden. Zo draagt het bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf en kan je top-of-mind worden bij je doelpubliek.

Welk soort logo past bij jouw bedrijf?

Typografisch logo

Een logo waarbij een speciaal lettertype wordt gekozen of waar de tekst of een gedeelte van de tekst op een speciale manier wordt vormgegeven.

Monogram & initialen

Een monogram is een symbool, opgebouwd uit twee of meer letters en/of andere grafische symbolen, om zodoende een herkenbaar symbool te maken.

Met onderschrift/slogan

Logo waarbij het onderschrift de doel en/of visie van het bedrijf versterkt. Vaak wordt dit getoond a.d.h.v. een sterke slogan of baseline

Associatief symbool

Het symbool heeft een visuele connectie met de naam, doelgroep, visie of geleverde dienst van het bedrijf, product of campagne.

Veelgestelde vragen

Hier kunnen we geen eenduidig antwoord op bieden. Een uniek logo ontwerpen vraagt een proces waarbij we verschillende stappen doorlopen afhankelijk van jouw wensen en noden. De effectieve kostprijs kunnen we pas geven nadat we je beter hebben leren kennen en meer inzichten hebben in jouw doelstelling. 

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid feedback je geeft en hoe snel we op dezelfde golflengte zitten. Over het algemeen merken we dat er toch zeker een drietal weken over gaat vooraleer we een finaal logo-ontwerp kunnen afkloppen.

Je krijgt sowieso 3 feedbackmomenten waarbij we alle verschillende ontwerpen overlopen en jij je feedback kan geven. Indien nodig kan je ook extra feedbackmomenten vragen aan uurtarief. Maar meestal komen we met 3 ruimschoots toe.

Je krijgt je logo in verschillende bestandsformaten doorgestuurd zodat je deze ook voor verschillende toepassingen kan gebruiken. Standaard leveren we onze logo's steeds af in JPG, PNG, SVG en AI.

Jazeker! We bieden ook een rebranding van je logo aan, wat dus wilt zeggen dat we eigenlijk je huidig logo in een nieuw, modern en fris jasje steken. Deze prijs verschilt ook van een compleet logodesign aangezien er hier al een basis voorhanden is.

Ja. Afhankelijk van hoe concreet je logo ontwerp is, kunnen we bepaalde brainstormfases overslaan. Dit scheelt uiteraard in tijd & dus ook in de kosten voor jou. Na de eerste bespreking van jouw ontwerp kunnen we kijken wat de effectieve kostprijs zal worden.

In alle eerlijkheid? Ja. Er bestaan enorm veel online tools waarmee je logo's kan ontwerpen. De prijs van zo'n tool kan van heel goedkoop tot enorm duur gaan. Het grote nadeel hierbij is vooral dat je niet met een proces kan werken waarbij je samen met een ervaren marketeer brainstormt over jouw logo. Ook krijg je vaak logo slechts in één bestandsformaat zoals PNG. Je kan aan dit logo dan ook niets meer aanpassen.

Ja, het logo wordt volledig jouw eigendom en jij mag het voor alle communicatiemiddelen gebruiken. 

Jouw bedrijfsimago versterken met een uniek logo?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Jouw logo ontwikkelen is daar de eerste stap van.