Horizon Partners Antwerpen

Webdesign en Google Ads voor adviesbureau Horizon Partners uit Antwerpen.
Referentie website Horizon Partners Antwerpen

Project

Informatie

Beschrijving

Horizon Partners biedt financieel advies, accountancy, marketingconsultancy, strategisch advies en investeringsmogelijkheden aan ondernemers.

Doelstelling

Bestuurder Nick Van Looy wil zijn bedrijf op informerende manier voorstellen via het web. Daarnaast wil hij nieuwe leads bereiken via advertenties.
Referentie webdesign Horizon Partners Antwerpen

Hoe hielpen we Horizon Partners Antwerpen concreet?

Een minimalistisch webdesign met toch ook heel veel aandacht voor tekst. Door verstandig om te springen met het design, wordt er veel informatie op toch behapbare manier aangeboden. Via de personaflows is het ook eenvoudig navigeren en converteren. Je kan makkelijk online je afspraak boeken.
Een Google Ads-campagne die zich richt op zoekwoorden waar ondernemers mee zitten. Die worden overtuigd om een afspraak te maken via de informerende personapagina.

Project

Resultaat

De website straalt rust uit en weet toch voldoende informatie te bieden. De Google Ads zorgen voor een 200-tal bezoekers per maand.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?