Getuigen Onderweg vzw

Getuigen Onderweg vzw rekende op Yellowwood voor een volledige branding en het bouwen van een nieuwe website.
Website Getuigen Onderweg Brussel

Project

Informatie

Beschrijving

Getuigen Onderweg is een non-profit organisatie die wil sensibiliseren voor een veilig verkeer. Dat doen ze door verkeersslachtoffers, nabestaanden of veroorzakers hun ervaring te laten delen in een presentatie voor middelbare klassen of organisaties.

Doelstelling

Getuigen Onderweg schakelde Yellowwood Marketing in om hun merk visueel te ontwikkelen, de missie- en visietekst te schrijven en een nieuwe, aantrekkelijke website te bouwen.
Webdesign en logo voor Getuigen Onderweg uit Brussel

Hoe hielpen we Getuigen Onderweg vzw concreet?

Een uitgebreide website waarbij er aandacht is voor de drie grote doelgroepen, zijnde bedrijven & organisaties, middelbare scholen en potentiële getuigen. Elke doelgroep vereiste een eigen uitgewerkt traject op de website.
Om ook vindbaar te zijn voor organisaties en bedrijven optimaliseerden we de website op SEO-niveau. Zo stijgt de kans dat Getuigen onderweg vzw gevonden wordt op relevante zoekwoorden.
Verkeersongevallen is een zeer gevoelige thematiek. Het was dan ook belangrijk dat de webteksten met respect voor alle stakeholders van de organisatie werden geschreven. Daarom rekende Getuigen onderweg ook op copywriter Kenneth om de webteksten uit te werken.

Project

Resultaat

In september 2022 lanceerde Getuigen Onderweg onder eigen vlag met hun gloednieuwe branding en website. De reacties van de bezoekers was alvast zeer enthousiast en de reservaties voor getuigenissen komen vlot binnen. Op die manier kan Getuigen Onderweg haar belangrijke, maatschappelijke missie verder zetten.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?