Immo Leenhouwers

Een duidelijke website en branding voor Immo Leenhouwers, die vastgoedservices aan professionelen en particulieren aanbiedt.
Nieuwe website & branding voor Immo Leenhouwers uit Kieldrecht

Project

Informatie

Beschrijving

Tom is al jaar en dag gepassioneerd door vastgoed en vertaalde die passie in zijn eigen bedrijf, Immo Leenhouwers.

Doelstelling

Immo Leenhouwers is een startende onderneming en zocht en vond in Yellowwood een partner om een merk te ontwikkelen en een heldere, converterende website te bouwen.
Nieuwe website & branding voor Immo Leenhouwers uit Kieldrecht

Hoe hielpen we Immo Leenhouwers concreet?

"Een duidelijke voorstelling van mijn diensten waarbij de klant in zo min mogelijk kliks contact kan opnemen." Het is altijd leuk als je klant weet wat 'ie wil. Tom had een duidelijke visie op zijn website die we deelden. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke en heldere website die vlot converteert.
De hoeksteen van een bedrijf is natuurlijk een herkenbaar logo. Samen met Hendrickx Studio zijn we aan de slag gegaan om een opvallende maar toch stijlvolle branding te ontwikkelen voor Immo Leenhouwers.

Project

Resultaat

Tom lanceerde Immo Leenhouwers in het najaar van 2022 en bouwt zijn klantenportefeuille verder uit. Een knappe branding en heldere website dragen bij een professioneel imago voor de startende onderneming.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?