Golfplaten Fransen

Webdesign en Google Ads voor Golfplaten Fransen uit Rijkevorsel.
Referentie Golfplaten Fransen uit Rijkevorsel

Project

Informatie

Beschrijving

Golfplaten Fransen uit Rijkevorsel is verdeler van vezelcement golfplaten en metalen profielplaten voor dak- en wandbedekking.

Doelstelling

Bart Fransen wou graag meer klanten bereiken om zijn golfplaten te verdelen. Daarom bouwden we een responsieve website gecombineerd met slimme Google Ads. Zo bereikt Bart relevante leads.
Referentie webdesign Golfplaten Fransen uit Rijkevorsel

Hoe hielpen we Golfplaten Fransen concreet?

Een overzichtelijke website die bestaat uit twee hoofddelen, namelijk vezelcement golfplaten en metalen profielplaten. Zo behoudt de klant het overzicht en navigeert hij of zij vlot binnen de juiste productcategorie. Gebruiksgemak en heldere teksten waren belangrijk om tot een goed resultaat te komen.
Om meer klanten te bereiken koos Bart ervoor om ook Google Ads te laten bouwen. Zo maakten we responsieve landingspagina's en een doordachte ads-strategie zodat hij relevante leads kan bereiken.
Het huidig logo was verouderd en werd daarom ook onder handen genomen. Met een strakker lettertype en het gebruik van nieuwe, moderne kleuren gaven we het logo van Golfplaten Fransen een strakke rebranding.

Project

Resultaat

De website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en in combinatie met Google Ads wordt er maandelijks heel wat traffic bereikt wat dan ook weer leidt tot nieuwe contactopnames en offerte-aanvragen.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?