Falconers@Work

Webdesign en Google Advertenties voor Falconers@Work, een valkeniersbedrijf uit Wuustwezel.

Project

Informatie

Beschrijving

Falconers@Work is een professioneel valkeniersbedrijf uit Wuustwezel waar Pim & Cindy al jarenlang actief zijn om overlastbestrijding, roofvogeldemonstraties- en workshops aan te bieden. William is ook al sinds heel lange tijd gepassioneerd door roofvogels en kent zo Pim & Cindy persoonlijk als goede vrienden.

Doelstelling

Voor een schoolproject op de Karel-de-Grote Hogeschool benaderde William Falconers@Work en bouwde hij samen met Kenneth een eerste website. Ondertussen is Falconers@Work een vaste klant geworden bij Yellowwood voor hun webdesign en het beheer van hun Google Ads.
Website FalconersAtWork uit Wuustwezel

Hoe hielpen we Falconers@Work concreet?

Pim en Cindy besloten in 2020 om de focus van hun firma eerder te verleggen op B2B-overlastbestrijding. Yellowwood adviseerde hen dan ook om dit te koppelen aan een nieuwe website die deze focus ondersteunt.
Voor Falconers@Work timmerde we een converterende Google Ads-campagne in elkaar die zich specifiek toespitst om nieuwe leads te genereren voor de dienst overlastbestrijding. Dit vereiste een zeer uitgebreid zoekwoordenonderzoek en een technische aanpak zodat de juiste bezoekers worden aangetrokken. Ondertussen krijgt Pim wekelijks nieuwe leads binnen.

Project

Resultaat

Het resultaat? Een gebruiksvriendelijke website die de bezoeker in een converterende funnel leidt om contact op te nemen. Dit gecombineerd met Google Ads zorgt voor een conversiegerichte website.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?