Ben je een bedrijf uit Herentals en wil je een nieuwe website laten maken?

Een website laten bouwen is de hoeksteen van je digitale strategie. Je toont er je diensten, producten, referenties en tevreden klanten op. Yellowwood Marketing is jouw lokale partner om een website te bouwen, mét interessante tarieven.

Deze tevreden klanten uit Herentals & omstreken gingen jou voor. Ben jij de volgende?

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Een website van A tot Z

Onze websiteprojecten zijn bij ons altijd een all-in formule. Alleen zo kunnen we écht goede resultaten behalen. De basis van een goede website begint voor ons bij onderstaande punten.

Voorbeelden van een website door Yellowwood Marketing Herentals

Een responsief design

1 of 8

Sprekende slogan

2 of 8

Heldere navigatiestructuur

3 of 8

SEO-Copywriting

4 of 8

Kwalitatieve beelden

5 of 8

Veilige verbinding

6 of 8

Een mooi logo

7 of 8

Duidelijke CTA

8 of 8

Hoe gaan wij te werk?

1.

Intakegesprek

Via een uitgebreid intakegesprek leren we jou als zaakvoerder, je bedrijf en sector beter kennen. We komen te weten wat je verwachtingen zijn en wat je wel of niet wil zien. Op die manier kunnen we een gepast strategisch advies voor jouw nieuwe website formuleren. Je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd.

2.

Content interview

Na goedkeuring van de offerte komen we nogmaals ter plaatse om een content interview te doen. Hierbij gaan we meer in diepte over je business: wat zijn je USP’s? Hoe wil je je profileren? Copywriter Kenneth gebruikt dit interview als basis voor zijn webteksten. Ook de branding en beelden worden dan besproken. Heb je al een logo & huisstijl of moeten we er samen nog een ontwikkelen?

3.

We maken het design

Wanneer de teksten zijn geschreven en we alle beelden hebben ontvangen, gaan we met een eerste design beginnen. Spannend! Zo krijg je als het ware een prototype van je website te zien, zonder dat de website al echt online staat. Dit geeft veel ruimte om jouw feedback goed te verwerken.

4.

Tussentijdse feedback

Tijdens het creatieproces van je site is er alle ruimte voor feedback. We voorzien hier twee feedbackrondes. Je zit zelf mee aan de knoppen en bepaalt mee hoe het eindresultaat er zal uitzien. Nu is het moment om gericht feedback te geven op het design. Wanneer dit design afgeklopt is, gaan we verder met bouwen.

5.

Website gaat in development

Zodra het prototype vastligt, gaat William verder met het bouwen van de liveversie in een privé-omgeving die alleen jij kan zien. Eventueel zetten we een leuke teaser klaar of een “coming soon”-pagina om de nieuwsgierige, vroege bezoeker te triggeren.

6.

Nogmaals feedback, woohoow!

Wanneer de website gebouwd is, gaan we nog eens uitgebreid door alle pagina’s en testen we de functionaliteiten zodat alles zeker goed werkt. De laatste details worden besproken tijdens maximum twee feedbackrondes. Hierna komt de finishlijn in zicht en we zijn bijna klaar om bezoekers te ontvangen in je digitale webomgeving.

7.

Je website staat live & brengt resultaat op

Je nieuwe website staat live & wordt door ons voorzien van alle SEO-optimalisaties zodat je goed gevonden wordt in Google, alle snelheidsoptimalisaties, veiligheidsinstellingen, enz… Nu kan het echte werk beginnen: leads binnenhalen!

8.

After-service & onderhoud

Per kwartaal rapporteren wij de resultaten. Zo blijf jij altijd op de hoogte van hoe je website het doet! Naast hoogkwalitatieve hosting en zeer sterke, veilige software, geniet je binnen het onderhoudspakketje van alle nodige updates. Je site ligt nooit onverwacht plat. Optioneel geniet je van 3 service-uren waarbij we kleine aanpassingen kunnen doen.

Schitter jij binnenkort op het web met een nieuwe website?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik te genereren via je website. Denk je er aan om een website te laten bouwen? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor in Herentals & we helpen je graag! 

Benieuwd naar al onze realisaties? Neem gerust eens een kijkje!