Hendrickx Studio

Webdesign voor creative agency Hendrickx Studio uit Herentals.

Project

Informatie

Beschrijving

Emma Hendrickx is een jonge onderneemster en trotse zaakvoerster van Hendrickx Studio. Een creative agency uit Herentals gespecialiseerd in branding, print media, digital media en marketing. Ze verweeft graag de visie van een ondernemer in een visuele marketingouting.

Doelstelling

Emma wil graag zich op professionele manier voorstellen aan potentiële klanten via haar website. Ook dient de website als een portfolio om de recentste projecten voor te stellen.

Hoe hielpen we Hendrickx Studio concreet?

De website heeft als voornaamste doelstelling om klanten te bereiken. Via drie verschillende dienstenpagina's is het mogelijk om te optimaliseren op alle diensten om beter gevonden te worden in Google. Het portfolio zorgt dan weer voor social proof en stelt op mooie manier de voorgaande projecten voor. Via heldere knoppen is het makkelijk om contact op te nemen.

Project

Resultaat

De website werd zowel visueel heel knap als converterend met overtuigende teksten. Via haar website stelt ze eenvoudig haar portfolio voor om nieuwe klanten te overtuigen.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?