EuroHorse - Axel Verlooy

Social Media Management voor internationale paardensport- en fokkerijstal EuroHorse uit Grobbendonk.
Sociale media beheer voor Euro Horse uit Grobbendonk

Project

Informatie

Beschrijving

EuroHorse is al decennialang een begrip een in de jumpingwereld. Ze staan wereldwijd bekend voor hun sportruiters & paarden op het hoogste 5* level. Daarnaast hebben ze ook hengsten die ze inzetten voor de fokkerij. Met enkele klinkende namen als Olympische finalist Emerald van’t Ruytershof en Nixon van’t Meulenhof, bieden ze paarden met een top palmares aan voor de fokkerij.

Doelstelling

De doelstelling van EuroHorse is tweeledig. Enerzijds heb je de stal EuroHorse waarbij ze op een frequente manier hun sportresultaten en hengsten in de kijker willen zetten. Anderzijds heb je ook Emerald, één van de meest bekende hengsten ter wereld, waarmee ze vooral willen inzetten op de topprestaties van zijn nakomelingen die momenteel wereldwijd de competities domineren. Op die manier promoten we ook Emerald als dekhengst.
Sociale media beheer voor Euro Horse uit Grobbendonk

Hoe hielpen we EuroHorse - Axel Verlooy concreet?

We onderhouden de Social Media pagina van EuroHorse, waarbij de focus vooral ligt op de prestaties van hun paarden en ruiters Jos Verlooy & Dimme d'Haese. Zij zijn zowel op nationale als internationale jumpingcompetities actief. Daarnaast promoten we ook de andere hengsten die EuroHorse aanbiedt voor de fokkerij. Enkele van deze hengsten zijn bovendien nog steeds actief op internationaal topniveau, waaronder Nixon van't Meulenhof.
Bij de Social Media pagina van Emerald focussen we vooral op zijn rijk verleden van topprestaties (hij is namelijk op pensioen) en op de huidige prestaties van zijn nakomelingen die actief zijn op het allerhoogste niveau. Wekelijks posten we resultaten van de nakomelingen, zodat we op deze manier Emerald als dekhengst top-of-mind blijven houden. Tussendoor houden we ook geregeld "throwbacks" naar de unieke momenten van Emerald zijn sportcarrière.

Project

Resultaat

De Social Media pagina’s worden nu op frequente en consistente manier onderhouden. Wekelijks wordt er meerdere keren gepost, waardoor zowel EuroHorse als Emerald top-of-mind blijven in de jumpingwereld. Ook wordt er nu meer ingezet op community management, waarbij we ook in interactie gaan met de fans van EuroHorse.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?