Dakwerken Zeno

Onepager en visitekaartjes voor Dakwerken Zeno uit Herentals, specialist in dak-, gevel-, en renovatiewerken.

Project

Informatie

Beschrijving

Zeno Noels startte in 2019 als zelfstandig dakwerker in Herentals. Via mond-aan-mondreclame scoorde Zeno zijn eerste heel tevreden klanten.

Doelstelling

Om ook een breder publiek te bereiken, werkte Zeno samen met Yellowwood om zijn diensten voor te stellen op een website die bestaat op één pagina. Daarnaast verzorgde Yellowwood een content plan voor Zeno’s sociale media en aantrekkelijke visitekaartjes.
Website Dakwerken Zeno uit Herentals

Hoe hielpen we Dakwerken Zeno concreet?

Als startende onderneming volstond een onepager om ZENO. als merk op de digitale kaart te zetten. De onepager werd volledig geoptimaliseerd voor Google en gebruik op verschillende schermen. Zo stelt Zeno de verschillende diensten voor die hij aanbiedt, alsook enkele referenties om zijn expertise ter zake te tonen.
William ontwierp de visitekaartjes voor ZENO. Dit is uiteraard een cruciale tool voor iedere ondernemer om makkelijk je contactgegevens te kunnen achterlaten.

Project

Resultaat

Zeno haalt via zijn website leads binnen via het converterend contactformulier en de overtuigende one-pager. Zo bouwt hij stap per stap zijn eigen bedrijf uit.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?