Cumfides Verzekeringen

Webdesign- en Google Ads voor Cumfides Verzekeringen uit Lier.
Nieuwe website voor verzekeringsmakelaar Cumfides uit Lier

Project

Informatie

Beschrijving

Cumfides Verzekeringen is actief als verzekeringsmakelaar in hartje Lier. Ze staan al jaar en dag hun klanten met raad en daad bij over hun verzekeringsvragen.

Doelstelling

Bestuurder Harry De Smedt wou zijn verzekeringskantoor op de digitale kaart te zetten om zo ook de Lierenaar beter te bereiken en bedienen met zijn dienstverlening. We kozen voor een gebruiksvriendelijke website en wervende Google Ads.
Referentie webdesign en Google Ads: Crelan Lier en Cumfides Verzekeringen

Hoe hielpen we Cumfides Verzekeringen concreet?

Een informatieve website die gebruiksvriendelijk is voor de twee voornaamste doelgroepen, zijnde particulieren en professionele klanten.
Weldoordachte advertenties verschijnen op lokale zoekopdrachten van professionele en particulieren zodat Cumfides Verzekering top-of-mind is bij iemand in regio Lier die verzekeringen overweegt.
Aanwezigheid op sociale media zoals Facebook en LinkedIn is cruciaal om in contact te blijven met de klanten. Daarom voorzagen we de set-up van de pagina's en een advertentiestrategie.

Project

Resultaat

Cumfides Verzekeringen scoort traffic via zowel sociale media als Google Ads voor hun nieuwe website om hun diensten te promoten. Zo breiden ze hun bereik nog verder uit in regio Lier.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?