Art Chall

Een digitaal visitekaartje voor kunstenares Chris Allaerts, ofwel ‘Art Chall’, uit Herentals.
Webdesign voor Art Chall uit Herentals

Project

Informatie

Beschrijving

Chris Allaerts is al jaren gepassioneerd door kunst. Ze creëert unieke doeken op maat van haar klant. Art Chall is het creatieve project waarin Chris zich kan uitleven.

Doelstelling

Chris zat al enkele jaren op sociale media maar merkte toch de noodzaak om een achterliggende webpagina te voorzien. Zo kunnen haar volgers snel een overzicht van de recentste werken krijgen en contact opnemen met Chris.
Art Chall Herentals

Hoe hielpen we Art Chall concreet?

De website vertelt de levenswandel van Chris en wat kunst juist voor haar betekent. Ook vind je er enkele werken terug ter inspiratie. Het visuele heeft voorrang op de tekst bij deze one-pager. Want beelden zeggen zeker in kunst meer dan 1.000 woorden.
Aangezien ArtChall een internationaal bereik heeft, hebben we de website meertalig opgebouwd. Zo bestaat de website uit een Nederlandse en Engelse versie.
ArtChall wou naast een digitale voetafdruk ook fysieke flyers om zich vlot voor te stellen tijdens exposities. We werkten een knappe flyer uit zodat Chris deze kan uitdelen.

Project

Resultaat

Een mooie onepage-website die zowel beschikbaar is in het Nederlands als in het Engels. Chris kan hier op uitpakken met enkele kunstwerken om deze zo ook dichter bij haar doelpubliek te krijgen.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?