Pentagon Event Solutions

Uitgebreid webdesign voor Pentagon Event Solutions uit Rumst.
Referentie Pentagon uit Haacht / Puurs - website laten maken

Project

Informatie

Beschrijving

Pentagon is actief als expert in het bouwen en verhuren van pop-up constructies voor evenementen. Ze hebben talloze referenties in verschillende events.

Doelstelling

Bestuurder Thomas Boeckx wou zijn bedrijf digitaal beter in de markt zetten door sterke SEO en interne SEA. Daarom koos hij voor een uitgebreide website waarbij er voor elke pop-up oplossing een pagina is.
Referentie Pentagon uit Haacht / Puurs - website laten maken

Hoe hielpen we Pentagon Event Solutions concreet?

Een uitgebreide website waarop iedere dienst en oplossing wordt toegelicht. Daarnaast werd er rekening gehouden met een logische structuur zodat de bezoeker vlot de juiste oplossing vindt en contact kan opnemen.
Naast webdesign is uiteraard online vindbaarheid belangrijk. We brachten volgens de regels van de kunst de SEO in orde zodat Pentagon gevonden wordt op relevante zoektermen.

Project

Resultaat

Pentagon scoort maandelijks een mooi aantal bezoekers die interesse hebben in de dienstverlening. Dit leidt dan weer tot leads wat een mooie sales funnel tot stand brengt.

Ben jij onze volgende tevreden klant?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen over hoe we je kunnen helpen op vlak van (online) marketing?