Move & Sense

Webdesign, logo en fotografie voor Move & Sense uit Olen, praktijk voor kinesitherapie en osteopathie.

Project

Informatie

Beschrijving

Gert Boeckx is al jarenlang actief als kinesitherapeut en schoolde zich vanuit zijn interesse in de holistische benadering bij tot osteopaat. Hij beschikt over een zeer groot klantenbestand in de regio van Olen. In de voorbije jaren vervoegden drie jonge krachten zijn team met elk een eigen inbreng, van osteopathie, tot sportkinesitherapie & triggerpoint therapie. Dit gecombineerd met Body Lounge fitness waar Gert mede-zaakvoerder van is, maakt van zijn praktijk de place-to-be voor sportievelingen uit de buurt.

Doelstelling

De praktijk Gert Boeckx omvormen tot een merk en daarvoor een branding ontwikkelen en een website bouwen.
Website Move 'n Sense

Hoe hielpen we Move & Sense concreet?

Naast het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en logo en voorzien van professionele foto’s timmerden we ook een gloednieuwe website in elkaar. Een tiental pagina’s waarbij we aandacht besteden aan zowel de verschillende behandelingen als aan mogelijke vragen vanuit bezoekers. We leverden duidelijke teksten aan op basis van een interview waarbij de holistische visie van de praktijk centraal staat. De basics zoals smartphonevriendelijk gebruik en optimalisatie voor vindbaarheid in Google zijn ook correct geïmplementeerd.
Na een productieve brainstorm in samenspraak met Gert kwamen we op Move & Sense als naam voor de praktijk. Move doelt op het bewegen van de spieren en Sense benadert eerder de holistische visie die zeer belangrijk is binnen de praktijk. Op basis van die naam realiseerden we een moodboard waar een nieuw logo is uit ontwikkeld. De gedefinieerde huisstijl & het nieuwe logo diende als basis voor het maken van verschillende visitekaartjes. Want dat netwerkt toch net iets vlotter om je contactgegevens achter te laten. Ook ontwierp William een knappe raambestickering die uit het oog springt op de Lichtaartseweg in Olen. Zo vindt iedereen de praktijk van Move & Sense heel eenvoudig terug. Tenslotte maakte William ook afsprakenkaartjes voor de klanten van Move & Sense die perfect in de portemonnee passen.

Project

Resultaat

De patiënten blijven vlot hun weg vinden naar de praktijk Move ‘n Sense. Ook de nieuwe branding valt goed in de smaak.

Samen aan jouw project beginnen?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen?