C.Store

Webdesign, Google Advertenties, sociale media-audit en e-mailingcampagne voor kledingwinkel C.Store – Home of Fashion uit Lier en Olen.

Project

Informatie

Beschrijving

C.Store is al ruim twintig jaar een begrip in onze provincie als multibrandstore. Raf & Christie zijn dag in, dag uit, druk in de weer om de meest recente collecties aan te bieden en zo in te spelen op nieuwe modetrends. Zo vindt de modieuze man of vrouw steeds kledij voor elke gelegenheid bij C.Store.

Doelstelling

De coronalockdown gaf C.Store de opportuniteit om ook het digitale luik ten volle te ontdekken. Hierbij rekenden Raf & Christie op de expertise van Yellowwood.
Website C.Store

Hoe hielpen we C.Store concreet?

William ging aan de slag om een statisch websiteluik te bouwen dat visueel heel aantrekkelijk is en toch ook zeer gebruiksvriendelijk. We bouwden een website van een tiental pagina’s waar het familieverhaal van C.Store haar plaats kreeg, maar ook de nieuwste collecties en merken op terug te vinden zijn.
Om online nog meer shoppers te bereiken, is het steeds opportuun om in te zetten op Google Ads. Zo adverteert C.Store nu succesvol zowel op mannen als vrouwen om het bereik van hun multibrandstore nog verder uit te breiden.

Project

Resultaat

Maandelijks bereikt de website 2.500 mensen via Google Ads. Dit versterkt de fysieke winkels om de bedrijfsdoelstelling te bereiken.

Samen aan jouw project beginnen?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken. Eens samen brainstormen?