Online vindbaarheid

Online vindbaarheid

Niemand kijkt naar pagina 2 van Google. Yellowwood Marketing zorgt dat Google van jouw bedrijf houdt en je op die manier meer potentiële klanten bereikt.

Hoe goed scoor jij?

Online vindbaarheid

Wie wilt er nu niet op nummer 1 staan?

Het gedrag van mensen is drastisch veranderd over de afgelopen jaren. De Gouden Gids is niet meer dé referentie om een lokale loodgieter te vinden. Het merendeel van de mensen zoekt via een zoekmachine zoals Google, Yahoo & Bing. Een sterke visibiliteit op alle zoekmachines?

Yellowwood Marketing brengt jou op nummer 1 in alle zoekmachines.

Ga jij voor goud in Google?
Wie wilt er nu niet op nummer 1 staan?

Dat is exact waar jij als KMO vindbaar moet zijn voor je potentiële klant

Het leuke aan Google is dat je zower zeer breed te werk kan gaan om naamsbekendheid te verwerven, maar evengoed zeer nauw te werk kan gaan om een prospect aan te trekken die hoogstwaarschijnlijk klant wordt en dus geld in het laatje brengt.

Yellowwood Marketing helpt je op tweeledige manier om op die felbegeerde eerste pagina van Google te geraken.
Want niemand kijkt namelijk naar de tweede…

1. Zoekmachine optimalisatie

De ene optie is “gratis” en eenvoudig toe te passen. Je kan zelfs gratis je SEO-checklist aanvragen vol met suggesties wat er beter kan.  SEO staat voor Search Engine Optimazition en betekent kortweg dat we je website gaan optimaliseren zodat Google je site graag ziet en hem -zonder advertenties- hoger plaatst. Dit gebeurt zowel op websitetechnische manier als door de webteksten te optimaliseren in functie van de zoekwoorden die jouw (potentiële) klant in Google zoekt.

2. Betalend adverteren

De andere optie is online adverteren via Google Ads. Dit laat je toe om zeer specifiek en nauwgezet te werk te gaan. Stel je voor dat je restaurantuitbater bent in Herentals en Carmen die in Olen woont zoekt naar ‘restaurant Herentals’, dan kunnen wij ervoor zorgen dat jouw restaurant helemaal vanboven als advertentie verschijnt. Hoe cool is dat? Je betaalt enkel als Carmen effectief op de advertentie klikt. Vervolgens komt ze terecht op je website waar een efficiënte landingspagina het doel van je campagne bereikt, in dit geval een reservatie voor een etentje. Zet Carmen haar tafeltje al maar klaar!

Het was een zeer productieve samenwerking. William & Kenneth bouwden niet alleen een nieuwe website, ze waren ook in staat om op heel heldere manier uit te leggen welke zaken, zoals optimaliseren voor Google, belangrijk waren en hoe ze dat verder kunnen verbeteren. Ik raad hen ten stelligste aan omdat ze zeer communicatief en stipt zijn en mooi werk afleveren.

Pim Clerens

Pim Clerens

Zaakvoerder Falconers@Work