Diensten / Online vindbaarheid

Wil je gevonden worden via de zoekmachines?

Het gedrag van mensen is drastisch veranderd over de afgelopen jaren. De Gouden Gids is niet meer dé referentie om een lokale loodgieter te vinden. Het merendeel van de mensen zoekt via een zoekmachine zoals Google, Yahoo & Bing. Dat is dan ook exact waar jij als lokale ondernemer gevonden wilt worden door relevante “zoekers”.

Hoe doen we dat concreet?

Description tag

Vertel Google wat er op je pagina staat. Een korte, bondige omschrijving waarin belangrijke zoekwoorden terugkomen is cruciaal om je digitale vindbaarheid te verbeteren. Voor kinesitherapiepraktijk Move & Sense schreven we een wervend tekstje waarbij we ook de focus legde op lokale vindbaarheid met het zoekwoord Olen.

Google Mijn Bedrijf

Claim je bedrijfsgegevens en neem een groot deel van de zoekresultaten in Google in. Bij een website-pakket, stellen we ook je Google Mijn Bedrijf account in zodat je nog eenvoudiger wordt teruggevonden. Voor de Neteland Natuurloop voegden we zo een Early Bird Ticket met link naar de ticketverkoop toe.

Ons doel? Samen op n°1!

Boven je concurrenten

Door bovenstaande en nog een 33-tal andere technieken zorgen we ervoor dat jouw bedrijf mikt op de gouden medaille in de Google zoekresultaten én op die manier meer klanten bereikt. Voor bouwonderneming KBX realiseerden we bij het bouwen van een nieuwe website de tweede plaats op het belangrijke zoekwoord "bouwonderneming Herentals". Iedereen die dit intypt in Google, krijgt KBX als één van de voornaamste referenties te zien.

Scoor jij binnenkort gratis leads via SEO?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik te genereren via je website. Kom gerust eens langs!