Yellowwood Marketing

Move & Sense

Een dynamische kinepraktijk uit Olen

Gert Boeckx is al jarenlang actief als kinesitherapeut en schoolde zich vanuit zijn interesse in de holistische benadering bij tot osteopaat. Hij beschikt over een zeer groot klantenbestand in de regio van Olen. In de voorbije jaren vervoegden drie jonge krachten zijn team met elk een eigen inbreng, van osteopathie, tot sportkinesitherapie & triggerpoint therapie. Dit gecombineerd met Body Lounge fitness waar Gert mede-zaakvoerder van is, maakt van zijn praktijk de place-to-be voor sportievelingen uit de buurt.

Al die jaren is Gert actief geweest onder eigen naam als kinesitherapeut, maar bij de uitbreiding van het team wou hij graag één alomvattende naam voor zijn groepspraktijk. Dit gecombineerd met het ontwikkelen van een website en een gloednieuw logo, alsook promotiemateriaal zoals visitekaartjes, afsprakenkaartjes en raambestickering.

Een dynamische kinepraktijk uit Olen

Hoe hielpen wij Move & Sense?

Rebranding

Na een productieve brainstorm in samenspraak met Gert kwamen we op Move & Sense als naam voor de praktijk. Move doelt op het bewegen van de spieren en Sense benadert eerder de holistische visie die zeer belangrijk is binnen de praktijk. Op basis van die naam realiseerden we een moodboard waar een nieuw logo & huisstijl is uit ontwikkeld. Na een drietal feedbackrondes finaliseerden we het logo en werkten we de visitekaartjes & afsprakenkaartjes in Gert zijn huisstijl af. Voor het printen van zowel de raambestickering als visitekaartjes werkten we samen met een lokale partner. 

Fotografie

Een website met werkende knoppen en sterke teksten mist toch nog steeds kracht. Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Daarom maakte Gert gebruik van onze fotografie-dienst en maakten we actiefoto’s in de praktijk zodat deze op de website geïntegreerd konden worden. Het gebruik van sterke beelden zorgt voor een professioneel imago en op die manier scoor je bij de bezoeker.

Webdesign

Naast het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en logo en voorzien van professionele foto’s timmerden we ook een gloednieuwe website in elkaar. Een tiental pagina’s waarbij we aandacht besteden aan zowel de verschillende behandelingen als aan mogelijke vragen vanuit bezoekers. We leverden duidelijke teksten aan op basis van een interview waarbij de holistische visie van de praktijk centraal staat. De basics zoals smartphonevriendelijk gebruik en optimalisatie voor vindbaarheid in Google zijn ook correct geïmplementeerd. 

Wat vond Gert van ons?

“Lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum”

Gert Boeckx

Zaakvoerder Move & Sense