JABO Concept uit Olen

Zaakvoerder Chris Janssens en Susy Bollen zijn samen al 10 jaar actief als Jabo Concept uit Olen in gevelbepleistering, steenstrips en algemene gevelrenovatie. 

Om digitaal extra leads te scoren, rekende het koppel op de steun van Yellowwood voor het bouwen van een gloednieuwe website en Google Ads-campagne. Dankzij die straffe campagne zit de orderboek nog steeds goed vol. 

1. Webdesign

Yellowwood bouwde een website van 10 pagina’s voor Jabo Concept waarbij zowel de verschillende diensten als de referenties voorgesteld worden. Social proof met reviews & referenties zet bezoekers aan om sneller contact op te nemen. Daarnaast hielden we rekening met alle noodzakelijke toepassingen zoals SEO, snelheidsoptimalisatie en sterke webteksten om een optimaal resultaat te bekomen. 

2. Google Ads

Jabo Concept investeert quasi uitsluitend in Google Ads op promotioneel niveau. Ze ervaren dit als het meest effectieve medium om mensen te bereiken die op zoek zijn naar hun diensten. De cijfers liegen er dan ook niet om en Jabo Concept scoort op deze manier continu nieuwe offertes zodat de workflow gegarandeerd blijft. Wie wil dat nu niet? 

Scoor jij binnenkort online?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik & omzet te genereren. Boek je vrijblijvend intakegesprek.