Glow Beauty uit Berlaar

Greet Henderyckx uit Berlaar richtte een tiental jaar geleden Glow Beauty op. Ze specialiseerde zich enkel & alleen in sunless tanning ofwel spray-tanning. Door deze unieke expertise is ze een unicum in België en komen zowel dames als heren vanuit het ganse land naar Berlaar om een zomers kleurtje te krijgen. 

Glow rekende op Yellowwood voor het bouwen van een website en webshop om de digitale aanwezigheid te verbeteren. Op deze manier kunnen de klanten vlot hun weg op digitale wijze naar Glow vinden en hun favoriete producten vanuit hun zetel thuis bestellen. 

1. Webdesign

William bouwde een responsief design voor Glow Berlaar dat alle apparaten goed leesbaar is. Kenneth verzorgde wervende webteksten en de nodige optimalisaties voor Google. Dankzij die sterke blend heeft Glow nu een visueel sterke website die ook goed scoort op Google. 

2. Webshop

Daarnaast wou Greet van Glow ook haar producten online aanbieden. Yellowwood bouwde een webshop-plan uit waarbij alle luiken behandeld werden, van betaling tot verzending en het toevoegen van de eigenlijke producten. De webshop werd piekfijn in orde afgeleverd. Greet’s klanten kunnen nu in enkele eenvoudige muisklikken of swipes hun favoriete producten online bestellen en betalen. 

Scoor jij binnenkort online?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik & omzet te genereren. Boek je vrijblijvend intakegesprek.