Falconers@Work

Falconers@Work is een professioneel valkeniersbedrijf uit Wuustwezel waar Pim & Cindy al jarenlang actief zijn om overlastbestrijding, roofvogeldemonstraties- en workshops aan te bieden. 

William is ook al sinds heel lange tijd gepassioneerd door roofvogels en kent zo Pim & Cindy persoonlijk als goede vrienden. 

Voor een schoolproject op de Karel-de-Grote Hogeschool benaderde William Falconers@Work en bouwde hij samen met Kenneth een eerste website. Ondertussen is Falconers@Work een vaste klant geworden bij Yellowwood voor hun webdesign en het beheer van hun Google Ads. 

1. Webdesign

Pim en Cindy besloten in 2020 om de focus van hun firma eerder te verleggen op B2B-overlastbestrijding. Yellowwood adviseerde hen dan ook om dit te koppelen aan een nieuwe website die deze focus ondersteunt. 

Het resultaat? Een gebruiksvriendelijke website die de bezoeker in een converterende funnel leidt om contact op te nemen. Dit gecombineerd met Google Ads zorgt voor een leadgerichte website. 

2. Google Ads

Voor Falconers@Work timmerde we een converterende Google Ads-campagne in elkaar die zich specifiek toespitst om nieuwe leads te genereren voor de dienst overlastbestrijding. Dit vereiste een zeer exhaustief zoekwoordenonderzoek en een technische aanpak zodat de juiste bezoekers worden aangetrokken. Ondertussen krijgt Pim wekelijks nieuwe leads binnen. 

Scoor jij binnenkort online?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik & omzet te genereren. Boek je vrijblijvend intakegesprek.