Dakwerken Zeno

Zeno Noels startte in 2019 als zelfstandig dakwerker in Herentals. Via mond-aan-mondreclame scoorde Zeno zijn eerste heel tevreden klanten. 

Om ook een breder publiek te bereiken, werkte Zeno samen met Yellowwood om zijn diensten voor te stellen op een website die bestaat op één pagina. Daarnaast verzorgde Yellowwood een content plan voor Zeno’s sociale media en aantrekkelijke visitekaartjes. 

1. Onepager

Als startende onderneming volstond een onepager om ZENO. als merk op de digitale kaart te zetten. De onepager werd volledig geoptimaliseerd voor Google en gebruik op verschillende schermen. Zo stelt Zeno de verschillende diensten voor die hij aanbiedt, alsook enkele referenties om zijn expertise ter zake te tonen. 

2. Visitekaartjes

William ontwierp de visitekaartjes voor ZENO. Dit is uiteraard een cruciale tool voor iedere ondernemer om makkelijk je contactgegevens te kunnen achterlaten. 

Scoor jij binnenkort online?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik & omzet te genereren. Boek je vrijblijvend intakegesprek.