C.Store Lier en Olen

C.Store is al ruim twintig jaar een begrip in onze provincie als multibrandstore. 

Raf & Christie zijn dag in, dag uit, druk in de weer om de meest recente collecties aan te bieden en zo in te spelen op nieuwe modetrends. Zo vindt de modieuze man of vrouw steeds kledij voor elke gelegenheid bij C.Store. 

De corona-lockdown gaf C.Store de opportuniteit om ook het digitale luik ten volle te ontdekken. Hierbij rekenden Raf & Christie op de expertise van Yellowwood. 

1. Webdesign

William ging aan de slag om een statisch websiteluik te bouwen dat visueel heel aantrekkelijk is en toch ook zeer gebruiksvriendelijk.

We bouwden een website van een tiental pagina’s waar het familieverhaal van C.Store haar plaats kreeg, maar ook de nieuwste collecties en merken op terug te vinden zijn.

2. Google Ads

Om online nog meer shoppers te bereiken, is het steeds opportuun om in te zetten op Google Ads. Zo adverteert C.Store nu succesvol zowel op mannen als vrouwen om het bereik van hun multibrandstore nog verder uit te breiden. 

Scoor jij binnenkort online?

We staan te popelen om samen met jou je digitale uitdagingen aan te pakken en je te helpen extra bereik & omzet te genereren. Boek je vrijblijvend intakegesprek.